Čebelarstvo Jere
Včelařství poblíž Lublaně, které se specializuje na výrobu druhových medovin a kvalitních šumivých medovin.
S výrobou šumivé medoviny "peneča medica" bylo započato cca v roce 2013 a od té doby získali mnohá ocenění v lokálních i mezinárodních soutěžích.
Šumivá medovina je vyráběna náročnou metodou druhotného kvašení v lahvi. Výroba trvá cca 5 let.
Aktuální je zlatá medaile pro šumivou medovinu je z New Your Finger lakes International Wine Competition 2018. Odtamtud též i stříbrná medaile pro kaštanové medové víno.
Sladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z druhového kaštanového medu. Nyní v tmavé lahvi.
Sladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z druhového kaštanového medu. Nyní v tmavé lahvi.
Méně sladká slovinská medovina je vyrobená studenou cestou z květových medů a zralých višní. Nabízí živou a svěží višňovou chuť vyváženou přirozenou sladkostí.
Polosladká šumivá slovinská medovina, jejímž základem je medovina kvašená z květových medů. Tzv. medovinové šampaňské.
Velmi suchá šumivá slovinská medovina, jejímž základem je medovina kvašená z květových medů. Tzv. medovinové šampaňské.
Polosladká šumivá slovinská medovina, jejímž základem je medovina kvašená z květových medů. Tzv. medovinové šampaňské.
Velmi suchá šumivá slovinská medovina, jejímž základem je medovina kvašená z květových medů. Tzv. medovinové šampaňské.
Stránka 1 z 1 - 11 položek celkem