Mjøderiet
První norské medovinařství, které vyrábí všechny druhy medoviny: tradiční i moderní
Máme různorodé zázemí pocházející z norské scény domácích pivovarů a pivních nadšenců a ambicí Mjøderiet je revitalizovat medovinu v Norsku i na mezinárodní úrovni. Věříme, že stále více lidí je připraveno zapojit se do mezinárodního rozvoje, ve kterém se medovina vrátila v několika zemích. Myslíme si, že medovina je nesmírně vzrušující nápoj s obrovským potenciálem. Mjøderiet se snaží šířit znalosti, oživovat klasické styly a experimentovat s novými a dobrodružnými chutěmi.
Jednou nohou jsme ve staré medovinářské tradici, ve které se snažíme vzkřísit prastaré chutě a prastaré receptury, zatímco druhou nohou jsme v nové kultuře řemeslných nápojů se zaměřením na experimentování s ovocem, bobulemi, kořením, různými úrovněmi sycení a alkoholem.
Mjøderiet chce rozmanitost. Chceme kvalitu. Chceme opravdovou vášeň pro ušlechtilé nápoje, pro med pečlivě sbíraný tvrdě pracujícími včelami, pro skutečné ovoce a bobule, pro voňavé koření a bylinky. Chceme vzrušující nové kombinace chutí. Chceme dostat medovinu k lidem.

Jemně perlivá polosladká norská medovina vyráběná spolu se šťávou z plodů marakujy. Passionfruit je ovocná a svěží odrůda s tropickým nádechem a spoustou chuti.

Sladká norská medovina jantarové barvy a hutné chuti vyrobená ze tří druhů medu: španělského kaštanového, lokálního vřesového a horského etiopského medu.

Polosladká norská medovina vyrobená spolu s pomerančovou šťávou a kůrou. Mjød je víno vyrobené z medu a má prastaré kořeny v Norsku.

Vynikající a pikantní polosladká norská medovina vyráběná s kombinací borůvkové, malinové a jahodové šťávy chuťově podtržená chilli a vanilkou.

Sladká norská medovina vyrobená s typickým vánočním kořením, které navodí sváteční a odpočinkovou atmosféru. V ingrediencích nechybí skořice, kardamom, hřebíček, pomerančová...

Sladká norská vanilková medovina vyrobená z karamelizovaného smíšeného a 30% vřesového medu ve stylu Bochet. Katla je pojmenována po slavné islandské sopce

Polosladká norská medovina pronikavě rubínové barvy vyráběná kvašením z medu spolu s malinovou a citrónovou šťávou

Vynikající sladká norská medovina kvašená z kaštanového medu dozrávaná 6 měsíců v Bourbon barelu.

Sladká norská medovina vyráběná spolu s jablečným moštem a dochucená skořicí a vanilkou a dozrává 1/2 roku v dubových sudech

Kompletní set aktuální nabídky sladkých a rozmanitých norských medovin značky Mjøderiet. Zahrnuje 8 klasických medovin a jednu sezónní.
Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem