Česká medovina, Strana 14
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Způsob výroby

Lahodná medovina vyráběná za studena z nektarových a medovicových medů působí výrazně vinným dojmem.

Velmi intenzívní chuť višní v kombinaci se sladkostí medu řadí tuto medovinu mezi nejlepší ovocné medoviny na trhu.

Nejočekávanější novinka podzimu 2021. Velmi intenzívní chuť višní v kombinaci se sladkostí medu řadí tuto medovinu mezi nejlepší ovocné medoviny na trhu. Tato limitovaná edice...








Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy vína Zweigeltrebe. Je vyráběna za studena osvědčenou vinařskou technologií.


Melomela vyrobena pouze z jablečného moštu z lokálních jablek a květového medu. Výroba probíhá za nízkých teplot ihned po zmoštování jablek. Melomela hnědočervené barvy a...


Studenou cestou vyráběná melomela. Medovina tmavě cihlové barvy s fialovými odlesky. V aromatice můžete cítit aroniový likér a ibiškový květ, v chuti dominuje bobulové ovoce s...

Medovina s příchutí bezinky vyráběná studenou cestou. Medovina sytě slámové barvy, ve vůni i v chuti jsou dominantní květy černého bezu. Dochuť středně plná, kratší, příjemně...

Vinná medovina kvašená z medu a moštu odrůdy Cabernet Moravia. Medovina temně rubínové barvy.

Medovina vyráběná studenou cestou z medu a černého rybízu. Medovina granátově červené barvy. V aromatice dominuje černý rybíz a drobné bobulové ovoce.

Medovina granátově červené barvy. V aromatice dominuje černý rybíz a drobné bobulové ovoce, chuť je velmi osvěžující, ovocitá, s tóny rybízu a grenadiny doplněná velmi příjemnou...
