Česká medovina
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Způsob výroby
Medovina je vyrobena fermentací za studena z květových medů a extraktem z lipového květu podle tradičních receptur. Do medoviny není přidáván líh, cukr ani barviva.
Hořko-sladká chuť originální, bylinkové a za studena vyráběné medoviny výjimečně vhodná ke zklidnění zažívání jako digestivum.
Lehké kyselinky připomínající révová vína spolu ostrou chutí černého rybízu znamenitě vyvažují medový nápoj.
Medová vůně a chuť upoutá u této originální medoviny vyráběné za studena z beskydských medů.
Nezaměnitelná vůně rozkvetlých slunečnic vás uchvátí v medovině citlivě vyráběné řízeným kvašením za studena.
Jemně hořká medovina z Vysočiny je originální rodinnou recepturou, která díky složení bylinek zajistí dobré trávení i duševní pohodu.
Medovina z Vysočiny, se směsí 14 bylin a koření a chmele dochucená višňovým sirupem. Výrazná aromatická chuť višně dodává medovině zajímavý nádech, který oceňují zejména ženy....
Unikátní medovina vyrobená s pouze z lokálních surovin z okolí obce Čeladná. Je kvašená z lokálních květových medů, šťávy borůvek z místních lesů a šťavnatých višní. Metoda...
Znamenitá vůně a chuť medoviny z akátového medu je zážitkem, který si žádný příznivec dobré medoviny nenechá ujít.