Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Způsob výroby

Radomilická medovina je vyráběna kvašením z květového medu oblasti jižních Čech – Vodňanska. Je obohacena o propolis, což medovině zaručuje výraznější chuť pryskyřice a...

Radomilická medovina je vyráběna kvašením z lesního medu oblasti jižních Čech – Vodňanska. Na výrobu je použit med z pozdních letních snůšek. Medovina má výraznější chuť i...

Radomilická medovina je vyráběna z včelího květového medu z oblasti jižních Čech – Vodňanska. Výroba medoviny probíhá studenou cestou pro zachování vzácných vlastností medu....

Klasická medovina vyráběná studenou cestou z medu a lokálních borůvek z oblasti Zvičiny.


Pro podporu trávení jako digestiv doporučovaná hořká medovina s intenzivní kombinací 21 druhů koření a bylinek.

Původní receptura klášterní medoviny s 9 druhy koření a bylin navodí klidnou a duchovní atmosféru.

Znamenitá kombinace klasické medoviny dochucené chmelem, zázvorem a dalšími druhy koření a bylin vás okouzlí v zimním období mírně ohřátá.

Ořechy sklízené před sv.Annou dodávají výraznou hořce-ořechovou chuť, kterou nenajdete v jiné české medovině.

Jednoznačně okouzlující medovina silně intenzivní ve vůni a chuti pro všechny, kteří milují skořici.

Staročeská medovina ochucená tradičním kořením a bylinkami vás po všech stránkách zklidní a uvede do pohody.

Klasická medovina z medů hřebečských vrchů na pomezí Čech a Moravy. Základní medovina bez přísad. Vyrobená z tmavého melicitózního medu.

Speciální medovina vyráběná za studena z lesního a lučního medu spolu se sladem a chmelem. Tato medovina patří do kategorie medovin braggot a aromaticky má díky použitým...

Medovina vyráběná za studena ochucená zázvorem a citronovou trávou. Velmi osvěží vychlazená v létě, ale zahřeje i ohřátá uprostřed zimy. Zvolená kombinace ingrediencí je...

Vynikající medovina vyráběná studenou cestou z lesního medovicového medu zaujme svým výraznějším aroma a chutí s typickými kořenitými tóny.

Typická lahodná chuť lipového medu přechází kvašením za studena do této originální medoviny.

Typická hořkosladká chuť charakterizuje tuto výjimečnou medovinu kvašenou pouze ze slunečnicového medu. Podobné druhové medoviny jsou opravdovou raritou a rozhodně stojí za...

Medovina prokvašená z vinných moštů odrůd Ryzlink Rýnský, Rulandské modré a Cabernet Moravia v kombinaci s jarním květovým medem.

Jemně kořeněná medovina s příjemnou chutí muškátu, závoru a medu vyráběná studenou cestou pro zachování všech vlastností medu

Medovina vyráběná studenou cestou s přidaným koření (složení odvozeno z hradní medoviny) se zvýšeným obsahem chmele druhým chmelením po hlavním kvašení.

Oblíbená rytířská medovina s medově nasládlou chutí a jemným přídavkem koření je vyráběná za studena z křivoklátských medů podle originální receptury.

Medovina je vyrobená kvašením z čistého slunečnicového medu. Proces výroby probíhá za studena. Příjemné aroma a a chuť s jemně kořenitými tóny.

Chuť perníkového koření a medu vyniká v této za studena vyráběné medovině z Rakovnicka. Receptura je shodná s původní variantou, ale díky jemné filtraci je výrazně světlejší a...

Medovina vyráběná studenou cestou z pajasanového medu kombinovaná s tóny muškátu. Jak již z názvu vyplývá, její chuť vybízí k použití jako aperitivní medoviny.

Limitovaná edice levandulová medoviny zalité sluncem je vyráběná studenou cestou v rodinné firmě Pleva v Potštejně.

Všeobecně nejoblíbenější medovina prokvašená za studena z akátového medu s charakteristickou barvou, vůni a chutí po akátu.

Medy z ovocných stromů, luk a polí dávají nezaměnitelnou chuť této medovině z Potštejna, která byla vyrobena bez tepelné úpravy.

Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje. Staročeská medovina dozrává v...