Medoviny, Strana 27
-
Sezónní medoviny
-
oceněné
-
přírodní
-
jednodruhové
-
kořeněno-bylinné
-
ovocné - melomely
-
archívní a barrique
-
limitované edice
-
nízkoalkoholické
-
frizzante / perlivé
-
šumivé ("šampaňské")
-
vyráběné studenou cestou
-
dárkové
-
doporučené na ohřev
-
v keramice
-
v kanystrech
-
v bag-in-boxech
-
po kartonech
-
malá balení
-
aromatizované
-
dezertní
-
podle sladkosti
-
podle země výroby
Řazení produktů
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů
Tato výjimečně vydařená chuťově výrazná polosladká polská medovina s nádechem pohanky a močálového lesního medu vyniká tmavě jantarovou barvou.
V této sladké polské medovině ucítíte výrazné aroma zralého jabloňového sadu během babího léta. Sladká jemně peprná chuť šťavnatých vyzrálých jablek.
V této polské medovině kategorie trójniak vás ohromí silné aroma kávových zrn, mezi kterými pronikají jemné tóny kvetoucí louky. Ladná hořkost kávy je vyvážena polosladkou...
Suchá šumivá medovina vyrobená z ručně sbíraných bezových květů z oblasti Bergenu a citronu. Kvašená druhotně v tanku.
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
Glød je norská vánoční medovinová verze svařeného červeného vína. Medovina je opravdu příjemně lahodná vyvážená a krásné spojuje přirozené třísloviny červeného vína se sladkostí...
Archivní přírodní medovina vyrobená studeným procesem, zachovává veškeré živiny obsažené v medu. Neobsahuje konzervanty a jiné chemické látky. Medovina byla založena v roce 2012.
Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje. Staročeská medovina dozrávala v...
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
Hutně sladká vysokoalkoholická polská dezertní medovina, dlouhé roky vyzrálá a dochucená aromatickou bylinou (Zubří tráva - Tomkovice vonná)
Belgická medovina 4 roky vyzrálá ve dvou sudech! Tato medovina je extra speciální, protože zrála ne méně než 4 roky v různých sudech po whisky a poté zrála dále v sudu po bourbonu.
První česká šumivá medovina z Medárny Hrádek. Vyráběná ručně tradiční metodou druhotné fermentace v lahvi. Šumivé víno se hodí na všechny slavnostní události nebo jako luxusní...
Polská polosladká medovina dozrávaná 6 měsíců v dubových sudech. Vyrobená z květových medů s jasně patrnými tóny dubu, lehká, zlatavá barva, polosladká.
Černorybízová belgická medovina zrající v sudu od francouzského červeného vína. Ne méně než 1000 gramů/l černého rybízu (černý rybíz) a hodně medu. Po vzoru některých slavných...
Medovina s přírodním mandlovým aroma
Medovina z Vysočiny obohacená 14 druhy bylinek a chmelem a doporučujeme ji pro ohřívání.
Medovina s přírodním ořechovým aroma
