Medoviny, Strana 8
- oceněné
- přírodní
- jednodruhové
- kořeněno-bylinné
- ovocné - melomely
- archívní a barrique
- sezónní
- frizzante / perlivé
- šumivé ("šampaňské")
- vyráběné studenou cestou
- dárkové
- doporučené na ohřev
- limitované edice
- v keramice
- v kanystrech
- v bag-in-boxech
- po kartonech
- malá balení
- dezertní
- podle sladkosti
- podle země výroby
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Lehké svěží medové víno s nádechem vinařské Moravy od včelaře z Mutěnic. Vyráběné jako víno studenou cestou. Skvělý dárek, který ještě před ochutnáním provoní místnost díky...
Jemná přírodní staročeská medovina je vyráběná studenou cestou, bez přídavku koření nebo bylin, pouze kvašením z květových medů z oblasti Vysočiny. Dozrávaná je minimálně 2 roky...
Amorosa je nejnovější řada řemeslné edice Včeloviny kategorie pyment, která je vyráběná fermentací čerstvě vylisované hroznové šťávy odrůdy Moravský muškát s voňavým slaďoučkým...
Jemně perlivý alkoholický nápoj vyrobený fermentací letního nektarového medu a hroznových šťáv. K výrobě je použito více odrůd, jejichž základem je Chardonnay z Blatničky....
Klasická medovina příjemné medové chuti, vyrobená kvašením z květových medů, zejména pozdně letních s převahou slunečnice, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.
Jemně perlivý nápoj vyrobený z nejlepších druhů slovenského květového medu. Zářivá barva a hravé bublinky vás už při prvním doušku okouzlí dokonale svěžím chuťovým zážitkem.
Jemně perlivý nápoj vyrobený z nejlepších druhů slovenského květového medu a rybízové šťávy. Šťavnatá chuť a jiskřivé bublinky vás už při prvním doušku polechtá na jazyku a...
Vyrobeno z tmavého nektarového medu se silnou chutí a vůní, doplněné bylinkami a kořením. Má jemnou chuť, kterou zjemňují alpské byliny.
Archívní medovina vyráběná studenou cestou a kvašením lesních medovicových medů. Medovina sytě starozlatavé barvy, ve vůni cítíte ořechy s medem, v chuti heřmánek a hrušková...
Vynikající a pikantní polosladká norská medovina vyráběná s kombinací borůvkové, malinové a jahodové šťávy chuťově podtržená chilli a vanilkou.
Včely jsou naše radost. Medovinu máme rádi. Medovina je med proměněný fermentací na medové víno. Náš med pochází z Vysočiny.
Koření, bylinky, černý rybíz a plátky růží obohacují výraznou medovou chuť a vůni s tóny ovoce, bylin a koření.
Kouřové až kávové aroma na první nádech charakterizuje tuto řemeslnou medovinu kvašenou z květových medů spolu s kořenem hořce. Chuť je dle očekávání hořká a to velmi...
Medovina vyrobena studenou cestou z jarního květového medu s krásnou zlatavou barvou a velmi jemnou vyváženou chutí.
Sladká norská medovina vyrobená s typickým vánočním kořením, které navodí sváteční a odpočinkovou atmosféru. V ingrediencích nechybí skořice, kardamom, hřebíček, pomerančová...
Sladká norská vanilková medovina vyrobená z karamelizovaného smíšeného a 30% vřesového medu ve stylu Bochet. Katla je pojmenována po slavné islandské sopce
Polosladká norská medovina pronikavě rubínové barvy vyráběná kvašením z medu spolu s malinovou a citrónovou šťávou