Medoviny, Strana 8
-
oceněné
-
přírodní
-
jednodruhové
-
kořeněno-bylinné
-
ovocné - melomely
-
archívní a barrique
-
limitované edice
-
nízkoalkoholické
-
frizzante / perlivé
-
šumivé ("šampaňské")
-
vyráběné studenou cestou
-
dárkové
-
doporučené na ohřev
-
v keramice
-
v kanystrech
-
v bag-in-boxech
-
po kartonech
-
malá balení
-
aromatizované
-
dezertní
-
podle sladkosti
-
podle země výroby
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této kvašené medoviny z Trnavska. Jedinečné dílo dokonalé harmonie přírody a vybraných druhů medu je ukryto v...

Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené převážně z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska. V této medovině se unikátním způsobem snoubí lahodná chuť a...

Originální medovina vyrobená převážně z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky. Možná vás inspiruje k tomu, abyste zamířili k...


Příjemná medová chuť této klasické medoviny byla ceněným nápojem našich předků.

Jemné tóny vyluhovaných mandlí zlehka dokreslují medovou chuť tradičně vyráběné medoviny.

Decentně nahořklá ořechová příchuť je oblíbenou variantou medoviny z jižních Čech.

Opravdu jemně skořicový nádech této medoviny nijak nepřekresluje typický medový charakter tradičního nápoje našich předků.

Tradiční kombinace staročeského koření s přidaným citrónem charakterizuje tuto oblíbenou medovinu.


Lehké svěží medové víno s nádechem vinařské Moravy od včelaře z Mutěnic. Vyráběné jako víno studenou cestou. Skvělý dárek, který ještě před ochutnáním provoní místnost díky...

Jemná přírodní staročeská medovina je vyráběná studenou cestou, bez přídavku koření nebo bylin, pouze kvašením z květových medů z oblasti Vysočiny. Dozrávaná je minimálně 2 roky...

Jemně perlivý nápoj vyrobený z nejlepších druhů slovenského květového medu. Zářivá barva a hravé bublinky vás už při prvním doušku okouzlí dokonale svěžím chuťovým zážitkem.

Jemně perlivý nápoj vyrobený z nejlepších druhů slovenského květového medu a rybízové šťávy. Šťavnatá chuť a jiskřivé bublinky vás už při prvním doušku polechtá na jazyku a...

Tato medovina má vinnou, relativně sladkou chuť. Aróniová šťáva a koření přidané během kvašení dávají vzniku její zajímavé chuti.

Klasická polosladká medovina s jemným přídavkem šťávy z jeřábu.

Lehká polosuchá medovina vyráběná se směsí koření a dodatkem šťávy z brusinek

Dobře vyvážená medovina připravená z nektarového medu s přídavkem višňové šťávy a výběrem koření vytváří harmonickou kombinaci chuti a vůně.

Medovina je vyrobena z jemného nektarového medu s přídavkem švestkového moštu. Kromě toho se přidává směs koření, která doplňují charakteristickou hořko-sladkou příchuť.

Archívní medovina vyráběná studenou cestou a kvašením lesních medovicových medů. Medovina sytě starozlatavé barvy, ve vůni cítíte ořechy s medem, v chuti heřmánek a hrušková...

Polská polosuchá medovina pro zvláštní příležitosti.