Polosladké medoviny, Strana 4
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Decentně nahořklá ořechová příchuť je oblíbenou variantou medoviny z jižních Čech.
Opravdu jemně skořicový nádech této medoviny nijak nepřekresluje typický medový charakter tradičního nápoje našich předků.
Tradiční kombinace staročeského koření s přidaným citrónem charakterizuje tuto oblíbenou medovinu.
Jemná přírodní staročeská medovina je vyráběná studenou cestou, bez přídavku koření nebo bylin, pouze kvašením z květových medů z oblasti Vysočiny. Dozrávaná je minimálně 2 roky...
Vyrobeno z tmavého nektarového medu se silnou chutí a vůní, doplněné bylinkami a kořením. Má jemnou chuť, kterou zjemňují alpské byliny.
Vynikající a pikantní polosladká norská medovina vyráběná s kombinací borůvkové, malinové a jahodové šťávy chuťově podtržená chilli a vanilkou.
Koření, bylinky, černý rybíz a plátky růží obohacují výraznou medovou chuť a vůni s tóny ovoce, bylin a koření.
Kouřové až kávové aroma na první nádech charakterizuje tuto řemeslnou medovinu kvašenou z květových medů spolu s kořenem hořce. Chuť je dle očekávání hořká a to velmi...
Medovina vyrobena studenou cestou z jarního květového medu s krásnou zlatavou barvou a velmi jemnou vyváženou chutí.
Polosladká norská medovina pronikavě rubínové barvy vyráběná kvašením z medu spolu s malinovou a citrónovou šťávou
Ovocná medovina z jihomoravského včelařství z Mutěnic vyráběná studenou cestou. Hroznový mošt v kombinaci s květovým medem se skvěle doplňuje a v chuti vyniká sladkost medu s...