Značky
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Medovina je kvašená z jarních medů Českého lesa a vyráběná studenou cestou. Jedná se přírodní chuťově jemnou a čistou variantu bez dalších přísad.

16 druhů koření a bylinek na vás blahodárně zapůsobí v medovině z přimdského podhradí. Medovina je kvašená a vyráběná studenou cestou z nektarových medů. Směs koření a bylin ji dodává velmi výrazný charakter.

Jemně hořká medovina z Vysočiny je originální rodinnou recepturou, která díky složení bylinek zajistí dobré trávení i duševní pohodu.



Tradičná medovina je dokonalou harmóniou chuti a vône kvetového medu zo slovenských lúk, jemne podfarbeného voňavými bylinkami zvýrazňujúcimi jej výnimočnosť a eleganciu.

Originální kombinace za studena vyráběné medoviny, vybraných BIO bylin a šťávy z hroznů vytváří typickou a vyváženou sladko kyselou chuť.


Medy z ovocných stromů, luk a polí dávají nezaměnitelnou chuť této medovině z Potštejna, která byla vyrobena bez tepelné úpravy.

Velmi suchá medovina z květových medů Českého lesa doplněná výraznými tóny chmele a zázvoru.




Medovina z lesního medu vyráběná studenou cestou zaujme typickými kořenitými tóny.

Typická lahodná chuť lipového medu přechází kvašením za studena do této originální medoviny.

Typická hořkosladká chuť charakterizuje medovinu vyrobenou pouze ze slunečnicového medu.

Všeobecně nejoblíbenější medovina prokvašená za studena z akátového medu s charakteristickou barvou, vůni a chutí po akátu.


Medovina s úžasnými aromatickými a chuťovými vlastnosti jedinečné josty. Chuť, která se hodí pro posezení s rodinou. Receptura, na které Plevovi pracovali 10 let

Lahodná přírodní medovina vyráběná studenou cestou ze směsi lesního a lučního medu, kterou ocení každý milovník čisté chuti kvalitního medu.

Limitovaná medovina s černým rybízem, ovocná medovina s kyselinkou a výraznou chutí kombinace ovoce a medu

Příjemná medová chuť této klasické medoviny byla ceněným nápojem našich předků.

Decentně nahořklá ořechová příchuť je oblíbenou variantou medoviny z jižních Čech.


Speciální medovina vyráběná za studena z lesního a lučního medu spolu se sladem a chmelem. Tato medovina patří do kategorie medovin nazývaných braggot a aromaticky má díky použitým ingrediencím velmi blízku k pivu. Je unikátem na našem českém trhu.

Medovina vyráběná za studena ochucená zázvorem a citronovou trávou. Velmi osvěží vychlazená v létě, ale zahřeje i ohřátá uprostřed zimy. Zvolená kombinace ingrediencí je unikátní a jiná medovina z naší nabídky se ji chuťově nevyrovná.

Je to pecka! Výjimečná jemná šťavnatá broskvová chuť, ovocná medovina vyrobená z českých broskví.

Jemná kořeněná medovina s přídavkem chmele - žatecký poloraný červeňák. Tato edice se již výrazně liší od původní hradní luženské medoviny. Nepřehlédnutelnou charakteristiku hradní medoviny si ale uchovává i nadále.


Studenou cestou vyráběná medovina s výraznou chutí medu, květu a čerstvého plodu černého bezu.

Medovina vyráběná studenou cestou s přidaným koření (složení odvozeno z hradní medoviny) se zvýšeným obsahem chmele druhým chmelením po hlavním kvašení.

Originální luženská medovina s medově nasládlou chutí a jemným přídavkem koření.

Chuť perníkového koření a medu vyniká v této za studena vyráběné medovině z Rakovnicka. Receptura je shodná s původními editaci, ale díky jemné filtraci je výrazně světlejší a aroma je méně výrazné.

Medovina vyráběná studenou cestou z pajasanového medu kombinovaná s tóny muškátu

Jemné tóny vyluhovaných mandlí zlehka dokreslují medovou chuť tradičně vyráběné medoviny.



Medovina je vyrobená kvašením z čistého slunečnicového medu. Proces výroby probíhá za studena. Příjemné aroma a a chuť s jemně kořenitými tóny.

Medovina vyrobena z květového a medovicového medu s přídavkem červeného rybízu. Polosladká medovina načervenalé barvy s výraznou ovocnou vůní a svěží chutí.