Polosladké medoviny, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Tento polský Trójniak je jemně nasládlý, s výraznou chutí zralé švestky. Vyrábí se spojením 1 objemového dílu medu se 2 objemovými díly vody, kde více než 30% vody bylo...

Staropolski Tradycyjny Trójniak je první polská medovina, která se může pochlubit evropskou značkou Tradiční zaručená specialita

Medovina vyráběná za studena ochucená zázvorem a citronovou trávou. Velmi osvěží vychlazená v létě, ale zahřeje i ohřátá uprostřed zimy. Zvolená kombinace ingrediencí je...

Polská medovina kategorie Trójniak je kvašená z jednoho dílu medu a dvou dílů vody. Je vyráběna podle rodinného receptu a studenou cestou.

Medy z ovocných stromů, luk a polí dávají nezaměnitelnou chuť této medovině z Potštejna, která byla vyrobena bez tepelné úpravy.


Koření, bylinky, černý rybíz a plátky růží obohacují výraznou medovou chuť a vůni s tóny ovoce, bylin a koření.

Kouřové až kávové aroma na první nádech charakterizuje tuto řemeslnou medovinu kvašenou z květových medů spolu s kořenem hořce. Chuť je dle očekávání hořká a to velmi...

Vynikající medovina vyráběná studenou cestou z lesního medovicového medu zaujme svým výraznějším aroma a chutí s typickými kořenitými tóny.

Limitované edice medoviny kvašené za studena z pohankového medu z oblasti Letohradu s originální a zároveň jemnou chutí. Skvělý způsob jak si dopřát pohanku. Obsahuje prospěšné...

Všeobecně nejoblíbenější medovina prokvašená za studena z akátového medu s charakteristickou barvou, vůni a chutí po akátu.

Vyrobeno z tmavého nektarového medu se silnou chutí a vůní, doplněné bylinkami a kořením. Má jemnou chuť, kterou zjemňují alpské byliny.

Medy z ovocných stromů, luk a polí dávají nezaměnitelnou chuť této medovině z Potštejna, která byla vyrobena bez tepelné úpravy.

Jemně růžová medovina kvašená z vybraných druhů květových medů spolu lisovanými plody brusinek z vlastního sběru. Výjimečné chuti této medoviny se tak trochu nedá odolat. Je...

Chuť perníkového koření a medu vyniká v této za studena vyráběné medovině z Rakovnicka. Receptura je shodná s původní variantou, ale díky jemné filtraci je výrazně světlejší a...

Medovina vyráběná studenou cestou z pajasanového medu kombinovaná s tóny muškátu. Jak již z názvu vyplývá, její chuť vybízí k použití jako aperitivní medoviny.

Studenou cestou vyráběná melomela. Medovina tmavě cihlové barvy s fialovými odlesky. V aromatice můžete cítit aroniový likér a ibiškový květ, v chuti dominuje bobulové ovoce s...

Medovina s příchutí bezinky vyráběná studenou cestou. Medovina sytě slámové barvy, ve vůni i v chuti jsou dominantní květy černého bezu. Dochuť středně plná, kratší, příjemně...

Medovina růžovooranžové barvy vyrobená z květového medu, bylin a koření. Dochuť velmi dlouhá, jemně bylinková s lehkou, ale velmi příjemnou hořčinkou. Při pití krásně prohřívá.

Medovina vyrobena studenou cestou z jarního květového medu s krásnou zlatavou barvou a velmi jemnou vyváženou chutí.

Melomela vyrobena pouze z jablečného moštu z lokálních jablek a květového medu. Výroba probíhá za nízkých teplot ihned po zmoštování jablek. Melomela hnědočervené barvy a...

Jemná kořeněná medovina s přídavkem chmele - žatecký poloraný červeňák. Tato edice se již výrazně liší od původní hradní luženské medoviny. Nepřehlédnutelnou charakteristiku...

Jemně kořeněná medovina s příjemnou chutí muškátu, závoru a medu vyráběná studenou cestou pro zachování všech vlastností medu