Polosladké medoviny, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Originální kombinace za studena vyráběné medoviny, vybraných BIO bylin a šťávy z hroznů vytváří typickou a vyváženou sladko kyselou chuť.
Tradiční polosladká litevská medovina vyráběná podle receptu z roku 1959. Medovina má zlatavou barvu a vyrábí se z přírodního medu, lipových květů a jalovcových bobulí. Příjemně...
Tradiční polosladká litevská medovina Trakai je pojmenována po starém hlavním městě Litvy a vyrábí se podle staré receptury.
Jemně perlivá polosladká norská medovina vyráběná spolu se šťávou z plodů marakujy. Passionfruit je ovocná a svěží odrůda s tropickým nádechem a spoustou chuti.
Polská medovina kategorie Trójniak je kvašená z jednoho dílu medu a dvou dílů vody. Je vyráběna podle rodinného receptu a studenou cestou.
Tato medovina má vinnou, relativně sladkou chuť. Aróniová šťáva a koření přidané během kvašení dávají vzniku její zajímavé chuti.
Příjemně sladká medovina se sváteční kombinací koření a bylin v dárkovém tubusu
Klasická medovina vyráběná studenou cestou z medu a lokálních borůvek z oblasti Zvičiny.