Polosladké medoviny, Strana 3
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Velmi suchá medovina z květových medů Českého lesa doplněná výraznými tóny chmele a zázvoru.
Studenou cestou vyráběná melomela. Medovina tmavě cihlové barvy s fialovými odlesky. V aromatice můžete cítit aroniový likér a ibiškový květ, v chuti dominuje bobulové ovoce s...
Medovina s příchutí bezinky vyráběná studenou cestou. Medovina sytě slámové barvy, ve vůni i v chuti jsou dominantní květy černého bezu. Dochuť středně plná, kratší, příjemně...
Medovina růžovooranžové barvy vyrobená z květového medu, bylin a koření. Dochuť velmi dlouhá, jemně bylinková s lehkou, ale velmi příjemnou hořčinkou. Při pití krásně prohřívá.
Květová medovina vyráběná studenou cestou. Medovina světle zlatavé barvy. Ve vůni dominují květy podbarvené limetkou a mučenkou. Chuť středně plná medová se sušenými rozinkami....
Polosladká norská medovina vyrobená spolu s pomerančovou šťávou a kůrou. Mjød je víno vyrobené z medu a má prastaré kořeny v Norsku.
Medové víno s chilli je vyráběno studenou cestou a má příjemnou vůni po koření a jemnou pálivou chuť po chilli.
Lipová medovina je vyráběna za studena kvašením z květového medu a zraje v sudech společně s bylinkami. Má velice jemnou a nevšední chuť. Je plná slunce a příjemných letních vůní.
Příjemná medová chuť této klasické medoviny byla ceněným nápojem našich předků.
Jemné tóny vyluhovaných mandlí zlehka dokreslují medovou chuť tradičně vyráběné medoviny.
Decentně nahořklá ořechová příchuť je oblíbenou variantou medoviny z jižních Čech.