Polosladké medoviny, Strana 5
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Tradiční polosladká litevská medovina Trakai je pojmenována po starém hlavním městě Litvy a vyrábí se podle staré receptury.
Melomela vyrobena pouze z jablečného moštu z lokálních jablek a květového medu. Výroba probíhá za nízkých teplot ihned po zmoštování jablek. Melomela hnědočervené barvy a...
Medovina vyrobena z květového medu s přídavkem třešní. Polosladká medovina světle růžové barvy, velice jemné chuti a ovocné vůně.
Speciální medovina vyráběná za studena z lesního a lučního medu spolu se sladem a chmelem. Tato medovina patří do kategorie medovin braggot a aromaticky má díky použitým...
Medovina vyráběná za studena ochucená zázvorem a citronovou trávou. Velmi osvěží vychlazená v létě, ale zahřeje i ohřátá uprostřed zimy. Zvolená kombinace ingrediencí je...
Klasická přírodní medovina z Beskydských nektarových medů je vyráběná studenou cestou s mimořádnou pečlivostí na zcela přírodní bázi. Vynikající vůně a chuť s jemných nádech...
Vanilková medovina kvašená z jarního květového medu a přírodní vanilky. Vanilkový buket se harmonicky snoubí s jemnými tóny květového medu.
Jemná kořeněná medovina s přídavkem chmele - žatecký poloraný červeňák. Tato edice se již výrazně liší od původní hradní luženské medoviny. Nepřehlédnutelnou charakteristiku...
Jemně kořeněná medovina s příjemnou chutí muškátu, zázvoru a medu vyráběná studenou cestou pro zachování všech vlastností medu
Studenou cestou vyráběná medovina s výraznou chutí medu, květu a čerstvého plodu černého bezu.
Oblíbená rytířská medovina s medově nasládlou chutí a jemným přídavkem koření je vyráběná za studena z křivoklátských medů podle originální receptury.
Staropolski Tradycyjny Trójniak je první polská medovina, která se může pochlubit evropskou značkou Tradiční zaručená specialita
Tento polský Trójniak je jemně nasládlý, s výraznou chutí zralé švestky. Vyrábí se spojením 1 objemového dílu medu se 2 objemovými díly vody, kde více než 30% vody bylo...
Medovina vyrobena z květového a medovicového medu s přídavkem červeného rybízu. Polosladká medovina načervenalé barvy s výraznou ovocnou vůní a svěží chutí.
Velmi vydařená a chutná ovocná medovina kvašená z medového roztoku s přídavkem šťávy z josty.