Polosladké medoviny, Strana 5
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Kouřové až kávové aroma na první nádech charakterizuje tuto řemeslnou medovinu kvašenou z květových medů spolu s kořenem hořce. Chuť je dle očekávání hořká a to velmi...

Medovina vyrobena studenou cestou z jarního květového medu s krásnou zlatavou barvou a velmi jemnou vyváženou chutí.



Medovina čerstvě vykvašená studenou cestou s jemně sladkou ovocnou chutí a nádhernou medovo-oranžovou barvou zralých moravských meruněk. Jako stvořená pro vánoční relax a...


Sladká višňová medovina je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Ve vůni i chuti je višeň ohromující, v chuti jemně nahořklá až trpká. Prostě tekuté višně...

Svařená medové víno je trójniak s jemnou kořeněnou a citrusovou chutí.

Polosladká norská medovina vyrobená spolu s pomerančovou šťávou a kůrou. Mjød je víno vyrobené z medu a má prastaré kořeny v Norsku.

Melomela vyrobena pouze z jablečného moštu z lokálních jablek a květového medu. Výroba probíhá za nízkých teplot ihned po zmoštování jablek. Melomela hnědočervené barvy a...

Medovina vyrobena z květového medu s přídavkem třešní. Polosladká medovina světle růžové barvy, velice jemné chuti a ovocné vůně.