Polosladké medoviny, Strana 6
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Velmi vydařená a chutná ovocná medovina kvašená z medového roztoku s přídavkem šťávy z josty.
Osvěžující chuť medu spojená s hořkostí citrusových chmelů. Vařená polská medovina, dvakrát filtrovaná, s přídavkem chmele citra.
Světle červená barva medoviny upozorňuje na ovocný charakter. Medovina je kvašená z výběrových květových medů spolu s vylisovanými plody borůvek z vlastního sběru. Polosladká...
Slaďoučká chuť vyzrálých malin vyniká v této jedinečné limitované edici vyzrálé medoviny. Velmi příjemné letní ovocné osvěžení a báječně chutná ledově vychlazená
Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky kvašená ze směsi květových medů, z nichž v chuti zůstala velmi výrazná lípa
Studenou cestou vyráběná melomela. Medovina tmavě cihlové barvy s fialovými odlesky. V aromatice můžete cítit aroniový likér a ibiškový květ, v chuti dominuje bobulové ovoce s...
Medovina s příchutí bezinky vyráběná studenou cestou. Medovina sytě slámové barvy, ve vůni i v chuti jsou dominantní květy černého bezu. Dochuť středně plná, kratší, příjemně...
Medovina růžovooranžové barvy vyrobená z květového medu, bylin a koření. Dochuť velmi dlouhá, jemně bylinková s lehkou, ale velmi příjemnou hořčinkou. Při pití krásně prohřívá.
Květová medovina vyráběná studenou cestou. Medovina světle zlatavé barvy. Ve vůni dominují květy podbarvené limetkou a mučenkou. Chuť středně plná medová se sušenými rozinkami....
Medovina je vyráběná studenou cestou kvašením ze směsi lesního a lučního medu. Po vyčeření se nechává dozrávat několik měsíců v dubovém sudu, čímž získá intenzivnější aroma a v...
Poctivá potštejnská medovina kvašená z květových medů a zrající půl roku v sudu po bourbonu z Kentucky. Voňavá chuť bourbonu, méně sladkosti
Základ medoviny tvoří naše chuťově vyvážené, ceněné medy. Je připravena metodou za studena. Do procesu kvašení bylo přidáno čerstvé ovoce.
Prémiová ovocná medovina. Jarní dotek slunce, slunečné paprsky deroucí se korunami stromů, chutě babičina višňového štrůdlu.
Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky v limitované edici 520ks, která dozrávala 8 měsíců v sudech po skotské whiskey z regionu Islay.
Polská medovina kategorie Trójniak je kvašená z jednoho dílu medu a dvou dílů vody. Je vyráběna podle rodinného receptu a studenou cestou.
Za studena vyráběná medovina z vlastních medů a šťávy ze zahradního ovoce. Výrazná ovocná příchuť vás okouzlí a je příjemným pitím při posezení s rodinou nebo přáteli. Dozrává v...
Medovina vyráběná studenou cestou z vlastního medu rodinného včelařství. Označená je jako "přírodní", nicméně obsahuje jemný přídavek chmele. Dozrává v akátových sudech.
Medovina vyráběná studenou cestou z vlastních medů s přídavkem koření a chmele. Příjemná sváteční medovina s jemnou a vyváženou kombinací koření.