Sladké medoviny, Strana 6
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Aktuální varianta Tekovské medoviny je vyráběna již bez přidání koření a bylinek a zachovává si výrazně přírodní charakter.

Vinná medovina kvašená z medu a moštu odrůdy Cabernet Moravia. Medovina temně rubínové barvy.


Medovina vyráběná kvašením ze tří druhů medu a vyzrálá v dubových sudech, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".



Medovina vyráběná studenou cestou z medu a černého rybízu. Medovina granátově červené barvy. V aromatice dominuje černý rybíz a drobné bobulové ovoce.

Medovina kvašená studenou cestou z květových medů je světle zlatavé barvy. Ve vůni dominují květy podbarvené limetkou a mučenkou. Chuť osvěžující medová a hravá.

Delikátní slovenská medovina, jejíž chuť zvýrazňuje nádherné aroma růže. Medovina je k dispozici pouze v této dárkové limitované edici.

Pro podporu trávení jako digestiv doporučovaná hořká medovina s intenzivní kombinací 21 druhů koření a bylinek.


Lahodná medovina vyráběná za studena z nektarových medů s macerovanými květy černého bezu.

Archívní medovina dozrávala přibližně 1 rok v barikovém sudu z amerického dubu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.

Delikátní bariková medovina z pomezí slovenského Pohronského Inovce a Tribeče. Tekovská medovina je vyráběna s vysokým podílem akátového medu.


Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století.


Archívní medovina vyráběná studenou cestou a kvašením lesních medovicových medů. Medovina sytě starozlatavé barvy, ve vůni cítíte ořechy s medem, v chuti heřmánek a hrušková...

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin. Pro velké akce a milovníky této medoviny nabízíme 10 litrový kanystr.

Delikátní medovina příjemné medové chuti, vyrobená z květového medu, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.

Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým...


Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této medoviny z Trnavska. Pro velké akce a milovníky této medoviny nabízíme 10 litrový kanystr.

Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska. Pro velké akce a milovníky této medoviny nabízíme 10 litrový kanystr.

Originální medovina vyrobená z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky. Pro velké akce a milovníky této medoviny nabízíme 10 litrový...

Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním šťávy z černého rybízu.

Půl litrová speciální keramická láhev s patentním uzávěrem naplněná nápojem králů pro výjimečné příležitosti. Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti,...

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.

Pro podporu trávení jako digestiv doporučovaná hořká medovina s intenzivní kombinací 21 druhů koření a bylinek.

Původní receptura klášterní medoviny s 9 druhy koření a bylin navodí klidnou a duchovní atmosféru.

Znamenitá kombinace klasické medoviny dochucené chmelem, zázvorem a dalšími druhy koření a bylin vás okouzlí v zimním období mírně ohřátá.

Jednoznačně okouzlující medovina silně intenzivní ve vůni a chuti pro všechny, kteří milují skořici.

Staročeská medovina ochucená tradičním kořením a bylinkami vás po všech stránkách zklidní a uvede do pohody.

Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým...

Ořechy sklízené před sv.Annou dodávají výraznou hořce-ořechovou chuť, kterou nenajdete v jiné české medovině.

Klasická medovina z medů hřebečských vrchů na pomezí Čech a Moravy. Základní medovina bez přísad. Vyrobená z tmavého melicitózního medu.

Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním černého rybízu šťávy.

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.

Okouzlující sladká šumivá slovinská medovina vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny kvašené ze smíšených medů
