Sladké medoviny, Strana 8
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Sladký polský dwójniak se zajímavě sladkokyselou rybízovou chutí. Vyrábí se v ideálním poměru, spojením 1 objemového dílu včelího medu s 1 objemovým dílem vody, kde více než 30%...
Sladká polská medovina "Svařený rybíz" kategorie dwójniak je vyráběná s rybízovou šťávou a s přídavkem hřebíčku.
Slovinská medovina kvašená z květových medů, sladká, vyráběná studenou cestou.
Medovina vévodů je litevská medovina jedinečné tmavé barvy a exkluzivní chuti, s velmi jemnou, hedvábnou strukturou, komplexní chutí, protože je vyrobena ze všech včelích...
Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním černého rybízu šťávy.
Medovina kvašená z letních květových medů a jablečného a kdoulového moštu. Vyvážená harmonická sladká ovocná chuť s jemnými tóny kyselinek. Velmi lehké osvěžující pití.
Medovina kvašená z květových medů a aróniového moštu od lokálních farmářů. Silná vůně arónie se rozlévá celou místností po otevření lahve. Chuť je hutně ovocná, velmi sladká s...
Medovina kvašená z květových medů a šťávy z borůvek. Nádherná světle rubínová barva, pronikavá vůně. Chuť je velmi bohatá vyvážená a kompletní, hutně ovocná. Sladkost medoviny...
Sladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z druhového a kaštanového medu
Půl litrová speciální keramická láhev s patentním uzávěrem naplněná nápojem králů pro výjimečné příležitosti. Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti,...
Medovina Dwójniak Klasztorny přináší zpět bohaté dědictví metheglinů vytvořených v klášterních sklepech.
Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století.
Klasická medovina příjemné medové chuti, vyrobená z květových medů, zejména slunečnice, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.
Ušlechtilý výrazně sladký polský „dwójniak“, který vznikl kvašením medu, čerstvě lisované malinové šťávy a vody. Je dozrávaný 3 roky.