Velmi sladké medoviny
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Vinná medovina se vyrábí kvašením ze včelího medu a vinného moštu odrůdy Muškát Ottonel z Velkých Pavlovic. Medovina je velmi sladká a ocení ji milovníci sladkých vín i tradiční...

Tato medovina je vyrobena z včelího medu, vinného moštu odrůdy Frankovka.

Velmi sladká opojná borůvková medovina kvašená z medu a borůvkové šťávy bez tepelné úpravy.

Mimořádně sladká vinná medovina je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Chuť opravdu ovládá sladkost medu, ale typický charakter a chuť odrůdy...

Okouzlující jemná vůně rozkvetlých růží spojená s litevskou tradicí výroby medoviny. Sladká litevská medovina vyrobená kvašením z letního medu a s macerovanými květy divoké růže.


Vyrábí se s malým přídavkem šťávy z lesního ovoce.

Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.

Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže

Vyrábí se s malým přídavkem šťávy z lesního ovoce.

Okouzlující jemná vůně rozkvetlých růží spojená s litevskou tradicí výroby medoviny. Sladká litevská medovina vyrobená kvašením z letního medu a s macerovanými květy divoké růže.

Norská velmi sladká ovocná ostružinová medovina

Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže