Apis
Tradiční výrobce polské medoviny od roku 1932.
APIS Apiculture v Lublinu je vedoucím výrobcem medoviny a včelích medů. Výroba sahá až do roku 1932. Produkuje více než deset druhů medoviny - oceněné na výstavách v Polsku i v zahraničí. Výrobce kombinuje tradiční polské recepty s moderní výrobou včelích medů a medoviny. Moderně vybavené kontrolní oddělení - monitoruje kvalitu výrobků ve všech fázích výroby.
Výpis produktů
Vyrábí se z nektarových medů se silnou vůní a štiplavou chutí. Nejsušší medovina v produkci firmy.
Tato medovina má vinnou, relativně sladkou chuť. Aróniová šťáva a koření přidané během kvašení dávají vzniku její zajímavé chuti.
Vyrobeno z tmavého nektarového medu se silnou chutí a vůní, doplněné bylinkami a kořením. Má jemnou chuť, kterou zjemňují alpské byliny.
Lehká polosuchá medovina vyráběná se směsí koření a dodatkem šťávy z brusinek
Medovina je vyrobena z jemného nektarového medu s přídavkem švestkového moštu. Kromě toho se přidává směs koření, která doplňují charakteristickou hořko-sladkou příchuť.
Krásné stylové keramické kalíšky objemu 100 ml - 6 kusů
Krásné stylové keramické kalíšky objemu 100 ml - 6 kusů
Krásné stylové keramické kalíšky objemu 100 ml - 6 kusů
Svařená medové víno je trójniak s jemnou kořeněnou a citrusovou chutí.
První řemeslná medovina Apis s přídavkem chilli papriček a zázvoru.
Staropolski Tradycyjny Trójniak je první polská medovina, která se může pochlubit evropskou značkou Tradiční zaručená specialita
Polosladká ovocná polská medovina "Svařená švestka" je vyráběná s přídavkem skořice. Ohřátá je vynikající.
Tento polský Trójniak je jemně nasládlý, s výraznou chutí zralé švestky. Vyrábí se spojením 1 objemového dílu medu se 2 objemovými díly vody, kde více než 30% vody bylo...
Jedná se o jednu z více osvěžujících, mladých medovin s krátkou dobou zrání. Díky sníženému obsahu včelího medu překvapí jemnou sladkostí s komplexním, květinovým charakterem s...
Osvěžující chuť medu spojená s hořkostí citrusových chmelů. Vařená polská medovina, dvakrát filtrovaná, s přídavkem chmele citra.
Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.
