Apis
Tradiční výrobce polské medoviny od roku 1932.
APIS Apiculture v Lublinu je vedoucím výrobcem medoviny a včelích medů. Výroba sahá až do roku 1932. Produkuje více než deset druhů medoviny - oceněné na výstavách v Polsku i v zahraničí. Výrobce kombinuje tradiční polské recepty s moderní výrobou včelích medů a medoviny. Moderně vybavené kontrolní oddělení - monitoruje kvalitu výrobků ve všech fázích výroby.

Tato medovina má vinnou, relativně sladkou chuť. Aróniová šťáva a koření přidané během kvašení dávají vzniku její zajímavé chuti.

Klasická polosladká medovina s jemným přídavkem šťávy z jeřábu.

Lehká polosuchá medovina vyráběná se směsí koření a dodatkem šťávy z brusinek

Medovina je vyrobena z jemného nektarového medu s přídavkem švestkového moštu. Kromě toho se přidává směs koření, která doplňují charakteristickou hořko-sladkou příchuť.

Polská polosuchá medovina pro zvláštní příležitosti.

Tento polský trójniak je vyroben kvašením z aromatického včelího medu s přídavkem ovocných šťáv a koření. Na medovinu bylo použito 33% medu.

Krásné stylové keramické kalíšky objemu 100 ml - 6 kusů

Krásné stylové keramické kalíšky objemu 100 ml - 6 kusů

Krásné stylové keramické kalíšky objemu 100 ml - 6 kusů

Svařená medové víno je trójniak s jemnou kořeněnou a citrusovou chutí.


Polosladká ovocná polská medovina "Svařená švestka" je vyráběná s přídavkem skořice. Ohřátá je vynikající.

Tento polský Trójniak je jemně nasládlý, s výraznou chutí zralé švestky. Vyrábí se spojením 1 objemového dílu medu se 2 objemovými díly vody, kde více než 30% vody bylo...

Osvěžující chuť medu spojená s hořkostí citrusových chmelů. Vařená polská medovina, dvakrát filtrovaná, s přídavkem chmele citra.

Zlatá včela se vyrábí procesem kvašení z roztoku v poměru 1 objem včelího medu + 2 objemy pramenité vody.
Stránka 1 z 4 - 74 položek celkem