Dárkové medoviny, Strana 5
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala 15 měsíců v barikovém sudu od americké whiskey.
Polosladká slovinská archívní medovina prokvašená z kaštanového medu studenou cestou.
Suchá slovinská archívní medovina kvašená z kaštanového medu a vyráběná studenou cestou.
Polosladká slovinská archívní medovina kvašená z květových medů studnou cestou.
Slovinská medovina kvašená z květových medů, sladká, vyráběná studenou cestou.
Sluneční medovina se vyrábí z medu nasbíraného ve vlastním včelíně, květů pampelišek rozkvetlých na zatopených loukách u včelína a šťávy z bobulí sbírané v okolních vesnicích.
Sluneční medovina se vyrábí z medu nasbíraného ve vlastním včelíně, květů pampelišek rozkvetlých na zatopených loukách u včelína a šťávy z bobulí sbírané v okolních vesnicích....
Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním černého rybízu šťávy.
Sluneční medovina se vyrábí z medu nasbíraného ve vlastním včelíně, květů pampelišek rozkvetlých na zatopených loukách u včelína a šťávy z bobulí sbírané v okolních vesnicích.
Sluneční medovina se vyrábí z medu nasbíraného ve vlastním včelíně, květů pampelišek rozkvetlých na zatopených loukách u včelína a šťávy z bobulí sbírané v okolních vesnicích.
Sluneční medovina se vyrábí z medu nasbíraného ve vlastním včelíně, květů pampelišek rozkvetlých na zatopených loukách u včelína a šťávy z bobulí sbírané v okolních vesnicích.
Sluneční medovina se vyrábí z medu nasbíraného ve vlastním včelíně, květů pampelišek rozkvetlých na zatopených loukách u včelína a šťávy z bobulí sbírané v okolních vesnicích.
Půl litrová speciální keramická láhev s patentním uzávěrem naplněná nápojem králů pro výjimečné příležitosti. Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti,...
Medovina Dwójniak Klasztorny přináší zpět bohaté dědictví metheglinů vytvořených v klášterních sklepech.
Řemeslný półtorak s velmi sladkou medovou chutí přerušenou nádechem šťavnatých malin. Vyrábí se spojením 1 dílu medu s 0,5 dílu vody, kde více než 30% vody bylo nahrazeno...
Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století.
Klasická medovina příjemné medové chuti, vyrobená z květových medů, zejména slunečnice, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.
Ušlechtilý výrazně sladký polský „dwójniak“, který vznikl kvašením medu, čerstvě lisované malinové šťávy a vody. Je dozrávaný 3 roky.