Limitované edice, Strana 8
Nejprodávanější

Sladká polská medovina "Svařený rybíz" kategorie dwójniak je vyráběná s rybízovou šťávou a s přídavkem hřebíčku.

Polosladká slovinská archívní medovina prokvašená z kaštanového medu studenou cestou.


Polosladká slovinská archívní medovina kvašená z květových medů studnou cestou.

Slovinská medovina kvašená z květových medů, sladká, vyráběná studenou cestou.


Medovina kvašená z letních květových medů a jablečného a kdoulového moštu. Vyvážená harmonická sladká ovocná chuť s jemnými tóny kyselinek. Velmi lehké osvěžující pití.

Medovina kvašená z letních květových medů a hruškového moštu z lokálního sadu. Jemná vůně hrušek a příjemná ovocná šťavnatá hrušková chuť. Lehká polosladká medovina.

Medovina kvašená z květových medů a šťávy z borůvek. Nádherná světle rubínová barva, pronikavá vůně. Chuť je velmi bohatá vyvážená a kompletní, hutně ovocná. Sladkost medoviny...

Medovina kvašená ze šťávy z višní a vlastního květového medu. Opojná vůně a vynikající vyvážená chuť. Višně neztratily nic ze svého typického charakteru. Jedna z...

Jemná kořenito-bylinná polosuchá polská medovina kategorie cworniak (25% medu). Lehkou sladkost doprovázejí nápadné kyselinky. Krásné svěží pití k lehkým pokrmům, salátům.

Ušlechtilý polský dwójniak s přídavkem ovoce z lokálního hruškového sadu. Obsahuje 50% medu a čerstvě vylisovanou hruškovou šťávu. Medovina výrazně vyzrálá, jemná, s vysokou...


Norská medovina je poctou složitému duchovnímu světu Vikingů. Vyrábí se bez vody, pouze s tmavými bobulemi a medem – a samozřejmě s malou dávkou medového kouzla. Seidekunst je...
