Medoviny v keramice, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Půl litrová speciální keramická láhev s patentním uzávěrem naplněná nápojem králů pro výjimečné příležitosti. Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti,...


Jabłkowy je polská medovina kategorie Dwójniak a současně melomela, což znamená, že základem před prokvašením je 50% konkrétně různodruhového květového medu a 30% obsahu vody je...

Litevská medovina je produkt národního dědictví. Medovina „Jūratė“ je ovocná, lehká medovina, s výrazným aroma čerstvého jablka a medu. Obsahuje min. 50% medu a je plněná do...

Litevská tradiční medovina - speciální, luxusní medovina vyrobená podle receptu na medovinu ze 14. století z nejlepšího a nejvoňavějšího lesního a lučního medu a plněná do...

Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.

Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže

Nejovocnější litevská medovina vyrobená z medu z letních květů a vybraných malin. Ohromující voňavá vůně, s výraznou malinovou chutí a jemnou medovou dochutí. Použito min. 50%...

Litevská medovina Kanapinis je kvašená z letního medu silné chuti a směsi tradičních litevských bylin - konopných semen. Na výrobu je použito min. 50% medu a je plněná do...

Okouzlující jemná vůně rozkvetlých růží spojená s litevskou tradicí výroby medoviny. Sladká litevská medovina vyrobená kvašením z letního medu a s macerovanými květy divoké růže.

Pienių žiedai je litevská medovina, velmi výrazná, chutná jarní medovina, která kombinuje sladkost a hořkost květů pampelišek. Obsahuje min. 50% medu a je plněná do originální...

Med z lipových květů a šťáva z bobulí černého rybízu dává této sladké litevské medovině intenzívní rubínovou barvu a silné aroma černého rybízu. Bohatá plná chuť s tříslovinou...

Sladká litevská medovina vyrobená kvašením z letního medu a třešní se vyznačuje bohatou rubínovou barvou, příjemným aroma, vyváženou sladkokyselou kořenitou chutí a trpkostí v...