Medoviny v keramice, Strana 3
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže

Tato limitová řada polského dwojniaku je vyrobena smíšením medu a třešňové šťávy ve stejném poměru a následným kvašením a dozráváním po několik let.


Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.


Výroční medovina vyráběná spolu se šťávou z jablek, arónie a bezinky. Jako první medoviny z Pasieky Jaros byla nyní opět jubilejní medovina dozrávána v dubovém sudu. V retro...

Speciální edice v keramické "retro" lahvi. Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká...


Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.

Půl litrová speciální keramická láhev s patentním uzávěrem naplněná nápojem králů pro výjimečné příležitosti. Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti,...


Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže

