Archívní medoviny, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Archívní medovina vyráběná studenou cestou a kvašením lesních medovicových medů. Medovina sytě starozlatavé barvy, ve vůni cítíte ořechy s medem, v chuti heřmánek a hrušková...

Medovina vyráběná kvašením ze tří druhů medovinu a vyzrálá v dubových sudech, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".

Výrazná vůně a chuť tříleté Včeloviny dozrávaná ve slovenských dubových sudech vás okouzlí.



Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním šťávy z černého rybízu.

Medovina dozrávala 6 měsíců v barikovém sudu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašená převážně z akátového medu. V exkluzivním balení v originální...

Medovina Včelovina je vyrobená podle originální receptury ze tří druhů slovenských medů. Tato limitovaná edice dozrávala 15 měsíců v dubových sudech po karibském rumu, díky...

Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala 15 měsíců v barikovém sudu od americké whiskey.


Polosladká slovinská archívní medovina kvašená z květových medů studnou cestou.

Slovinská medovina kvašená z květových medů, sladká, vyráběná studenou cestou.


Půl litrová speciální keramická láhev s patentním uzávěrem naplněná nápojem králů pro výjimečné příležitosti. Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti,...