Archívní medoviny, Strana 2
Řazení produktů
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů
Medovina vyráběná kvašením ze tří druhů medovinu a vyzrálá v dubových sudech, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".
Výrazná vůně a chuť tříleté Včeloviny dozrávaná ve slovenských dubových sudech vás okouzlí.
Medovina Speciál je vyrobená ze směsi různých druhů medů a medných plástů obsahujících pyl a propolis, zrající v dubovém sudu. Medovina vyniká výrazným medovým a dřevitým...
Archívní medovina vyráběná studenou cestou a kvašením lesních medovicových medů. Medovina sytě starozlatavé barvy, ve vůni cítíte ořechy s medem, v chuti heřmánek a hrušková...
Limitovaná edice z nové prémiové řady medovin "oak line". Tato medovina vyrobená z nejlepších slovenských akátových medů dozrávala 2 roky v 2 000 litrových dubových sudech.
Limitovaná edice z nové prémiové řady medovin "oak line". Tato medovina vyrobená z nejlepších slovenských květových a lesních medů dozrávala 2 roky v 2 000 litrových dubových...
Limitovaná edice z nové prémiové řadit medovin "oak line". Tato medovina vyrobená z nejlepších slovenských květových a lipových medů dozrávala 2 roky v 2 000 litrových dubových...
Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním šťávy z černého rybízu.
Medovina dozrávala 6 měsíců v barikovém sudu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašená převážně z akátového medu. V exkluzivním balení v originální...
Prémiová řada Hřebečské medoviny. Medovina zrála na dubovém dřevě po portském víně. Ocenění Mls Pardubického kraje 2020.
Medovina Včelovina je vyrobená podle originální receptury ze tří druhů slovenských medů. Tato limitovaná edice dozrávala 15 měsíců v dubových sudech po karibském rumu, díky...
Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala 15 měsíců v barikovém sudu od americké whiskey.
