Archívní medoviny, Strana 3
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Půl litrová speciální keramická láhev s patentním uzávěrem naplněná nápojem králů pro výjimečné příležitosti. Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti,...
Medovina Dwójniak Klasztorny přináší zpět bohaté dědictví metheglinů vytvořených v klášterních sklepech.
Ušlechtilý výrazně sladký polský „dwójniak“, který vznikl kvašením medu, čerstvě lisované malinové šťávy a vody. Je dozrávaný 3 roky.
Jabłkowy je polská medovina kategorie Dwójniak a současně melomela, což znamená, že základem před prokvašením je 50% konkrétně různodruhového květového medu a 30% obsahu vody je...
Polská medovina kategorie Dwójniak se vyrábí studenou cestou kvašením ze směsi letního a podzimního medu a vodu v poměru 1:1 a s přídavkem aromatických doma pěstovaných bylinek.
Stařený speciál s nádechem portského vína a dubového dřeva. Nedomedovaný. Lehký a osobitý nápoj specifické chuti.
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
Polská medovina kategorie dwójniak a současně melomela. Základ před kvašením tvoří 50% květového medu a 30% zbylého obsahu malinová šťáva.
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".