Jednodruhové medoviny, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Sladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z druhového a kaštanového medu
Jedinečná polosladká šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z medoviny prokvašené z lesního medovicového medu.
Šumivá medovina je vyráběna podle slavného francouzského postupu kvašením v lahvi. Originální medovina je vykvašená z kaštanového medu.
Šumivá medovina je vyráběna podle slavného francouzského postupu kvašením v lahvi. Originální medovina je vykvašená z kaštanového medu.
Jedinečná polosladká šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z medoviny prokvašené z lesního medovicového medu.
Radomilická medovina je vyráběna kvašením z lesního medu oblasti jižních Čech – Vodňanska. Na výrobu je použit med z pozdních letních snůšek. Medovina má výraznější chuť i...
Jedinečná polosladká šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z medoviny prokvašené z lesního medovicového medu.
Šumivá medovina je vyráběna podle slavného francouzského postupu kvašením v lahvi. Originální medovina je vykvašená z kaštanového medu.
Šumivá medovina je vyráběna podle slavného francouzského postupu kvašením v lahvi. Originální medovina je vykvašená z kaštanového medu.