Methegliny
Metheglin je ve světě používaný název pro medovinu s přidaným kořením nebo bylinkami.
Nesmí se to ale s přísadami přehánět, protože velmi kořeněné a bylinné medoviny ztrácí jedinečnou chuť medu. Kromě směsi mnoha přísad, můžete mít i medovinu dochucenou pouze jednou ingrediencí. Pak výrobce uvádí název přísady v názvu medoviny - ořechová, skořicová, zázvorová apod.
V naší nabídce Medovinárny rozhodně nenajdete medoviny dochucené umělými aromaty.
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Hořko-sladká chuť originální, bylinkové a za studena vyráběné medoviny výjimečně vhodná ke zklidnění zažívání jako digestivum.
Jemně hořká medovina z Vysočiny je originální rodinnou recepturou, která díky složení bylinek zajistí dobré trávení i duševní pohodu.
Tradiční medovina je dokonalou harmonií chuti a vůně květového medu ze slovenských luk, jemně podbarveného voňavými bylinkami zvýrazňujícími její výjimečnost a eleganci.
Medovinka Ženšen je čisté přírodní medové víno s přídavkem bylinek, z nichž je největší dominantou ženšen.
Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin.
Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin ve vánoční edici jako skvělý dárek, který potěší a zpříjemní sváteční den celé rodině.
Originální kombinace za studena vyráběné medoviny, vybraných BIO bylin a šťávy z hroznů vytváří typickou a vyváženou sladko kyselou chuť.
Tradiční medovina z Vysočiny v bio variantě s přidaným kořením, bylinkami a chmelem. Dobarvená karamelem.
Tradiční polosladká litevská medovina vyráběná podle receptu z roku 1959. Medovina má zlatavou barvu a vyrábí se z přírodního medu, lipových květů a jalovcových bobulí. Příjemně...