Medoviny na ohřev
Medovina se dá ohřát v podstatě každá, ale některé je přece jen lepší si vychutnat pouze chlazené. Vybrali jsme tedy pro vás ty medoviny, které jsou pro ohřev nejvhodnější, u kterých se jejich chuť zvýrazní a ohřev jim nikterak neuškodí. Doporučujeme medovinu pouze ohřát, nikoliv převařit.
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Jemně hořká medovina z Vysočiny je originální rodinnou recepturou, která díky složení bylinek zajistí dobré trávení i duševní pohodu.

Medovina z Vysočiny, se směsí 14 bylin a koření a chmele dochucená višňovým sirupem. Výrazná aromatická chuť višně dodává medovině zajímavý nádech, který oceňují zejména ženy....

Medovina s příchutí mandle je vyrobená alkoholovým kvašením z květového včelího medu. Čistá medová chuť a vůně je doladěna přírodním výtažkem mandle.

Medovina s příchutí vlašského ořechu je vyrobená alkoholovým kvašením z květového včelího medu. Čistá medová chuť a vůně je jemně doladěná aromatem vlašského ořechu.

Tradiční medovina je dokonalou harmonií chuti a vůně květového medu ze slovenských luk, jemně podbarveného voňavými bylinkami zvýrazňujícími její výjimečnost a eleganci.

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin.

Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této kvašené medoviny z Trnavska. Jedinečné dílo dokonalé harmonie přírody a vybraných druhů medu je ukryto v...

Originální medovina vyrobená převážně z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky. Možná vás inspiruje k tomu, abyste zamířili k...

Oblíbená aromatizovaná mandlová medovina. Aroma a chuť mandlí je příjemně pikantní a dodává medovině sváteční osobnost.

Výrazně tmavá barva a jemně nahořklá chuť nemá svůj původ v lesní medu, ale v pečlivě vybraném koření a bylinkách.

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin. V Trnavské medovině jsou ukryty dary slunce, rozmanitost a nekonečná pestrost...

Původní receptura klášterní medoviny s 9 druhy koření a bylin navodí klidnou a duchovní atmosféru.

Znamenitá kombinace klasické medoviny dochucené chmelem, zázvorem a dalšími druhy koření a bylin vás okouzlí v zimním období mírně ohřátá.

Ořechy sklízené před sv.Annou dodávají výraznou hořce-ořechovou chuť, kterou nenajdete v jiné české medovině.

Jednoznačně okouzlující medovina silně intenzivní ve vůni a chuti pro všechny, kteří milují skořici.

Staročeská medovina ochucená tradičním kořením a bylinkami vás po všech stránkách zklidní a uvede do pohody.

Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století. Prešporská medovina je vyrobena klasickou metodou, tj. prokvašením roztoku...

Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje. Staročeská medovina dozrává v...

Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této kvašené medoviny z Trnavska. Jedinečné dílo dokonalé harmonie přírody a vybraných druhů medu je ukryto v...

Originální medovina vyrobená převážně z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky. Možná vás inspiruje k tomu, abyste zamířili k...

Radomilická medovina je vyráběna kvašením z květového medu oblasti jižních Čech – Vodňanska. Je obohacena o propolis, což medovině zaručuje výraznější chuť pryskyřice a...

Mimořádně sladká vinná medovina je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Chuť opravdu ovládá sladkost medu, ale typický charakter a chuť odrůdy...