Přírodní medoviny, Strana 9
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Lehké svěží medové víno s nádechem vinařské Moravy od včelaře z Mutěnic. Vyráběné jako víno studenou cestou. Skvělý dárek, který ještě před ochutnáním provoní místnost díky...

Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této kvašené medoviny z Trnavska. Jedinečné dílo dokonalé harmonie přírody a vybraných druhů medu je ukryto v...

Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené převážně z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska. V této medovině se unikátním způsobem snoubí lahodná chuť a...

Originální medovina vyrobená převážně z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky. Možná vás inspiruje k tomu, abyste zamířili k...

Jemná přírodní staročeská medovina je vyráběná studenou cestou, bez přídavku koření nebo bylin, pouze kvašením z květových medů z oblasti Vysočiny. Dozrávaná je minimálně 2 roky...



Radomilická medovina je vyráběna kvašením z květového medu oblasti jižních Čech – Vodňanska. Je obohacena o propolis, což medovině zaručuje výraznější chuť pryskyřice a...

Radomilická medovina je vyráběna kvašením z lesního medu oblasti jižních Čech – Vodňanska. Na výrobu je použit med z pozdních letních snůšek. Medovina má výraznější chuť i...

Radomilická medovina je vyráběna z včelího květového medu z oblasti jižních Čech – Vodňanska. Výroba medoviny probíhá studenou cestou pro zachování vzácných vlastností medu....




Příjemná medová chuť této klasické medoviny byla ceněným nápojem našich předků.


Medovina vyráběná kvašením ze tří druhů medu a vyzrálá v dubových sudech, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".


Květová medovina vyráběná studenou cestou. Medovina světle zlatavé barvy. Ve vůni dominují květy podbarvené limetkou a mučenkou. Chuť středně plná medová se sušenými rozinkami....

Archívní medovina dozrávala přibližně 1 rok v barikovém sudu z amerického dubu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.


Aktuální varianta Tekovské medoviny je vyráběna již bez přidání koření a bylinek a zachovává si výrazně přírodní charakter.
