Medoviny, Strana 18
- oceněné
- přírodní
- jednodruhové
- kořeněno-bylinné
- ovocné - melomely
- archívní a barrique
- nízkoalkoholické
- frizzante / perlivé
- šumivé ("šampaňské")
- vyráběné studenou cestou
- dárkové
- doporučené na ohřev
- limitované edice
- v keramice
- v kanystrech
- v bag-in-boxech
- po kartonech
- malá balení
- dezertní
- podle sladkosti
- podle země výroby
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Velmi výrazná, chutná jarní medovinu, která kombinuje sladkost a hořkost květů pampelišek.
Med z lipových květů a šťáva z bobulí černého rybízu dává této sladké litevské medovině intenzívní rubínovou barvu a silné aroma černého rybízu. Bohatá plná chuť s tříslovinou...
Sladká litevská medovina vyrobená kvašením z letního medu a třešní se vyznačuje bohatou rubínovou barvou, příjemným aroma, vyváženou sladkokyselou kořenitou chutí a trpkostí v...
Polosuchá svěží višňová medovina z Polska. Světle červená barva, třešňové aroma, suchá chuť s jasně vnímatelným medem a jemnou příchutí dubu.
Litevská medovina je produkt národního dědictví. Medovina „Jūratė“ je ovocná, lehká medovina, s výrazným aroma čerstvého jablka a medu. Obsahuje min. 50% medu a je plněná do...
Litevská medovina Kanapinis je kvašená z letního medu silné chuti a směsi tradičních litevských bylin - konopných semen. Na výrobu je použito min. 50% medu a je plněná do...
Medovina vévodů je litevská medovina jedinečné tmavé barvy a exkluzivní chuti, s velmi jemnou, hedvábnou strukturou, komplexní chutí, protože je vyrobena ze všech včelích...
Litevská tradiční medovina - speciální, luxusní medovina z nejlepšího a nejvoňavějšího lesního a lučního medu v krásné originální lahvi. Obsahuje min. 50% medu.
Výrazná vůně a chuť tříleté Včeloviny dozrávaná ve slovenských dubových sudech vás okouzlí.
Speciální edice v keramické "retro" lahvi. Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká...
Medovina Včelovina je vyrobená podle originální receptury ze tří druhů slovenských medů. Tato limitovaná edice dozrávala 15 měsíců v dubových sudech po karibském rumu, díky...
Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala 15 měsíců v barikovém sudu od americké whiskey.
Polská medovina kategorie Dwójniak se vyrábí studenou cestou kvašením ze směsi letního a podzimního medu a vodu v poměru 1:1 a s přídavkem aromatických doma pěstovaných bylinek.
Okurková pole symbolizují litevský region Kėdainiai. Medovina je kvašená z jarního květového medu (min. 50%) a okurkové šťávy. Má tmavě jantarovou barvu a je plněná do...
Litevská medovina Kanapinis je kvašená z letního medu silné chuti a směsi tradičních litevských bylin - konopných semen. Na výrobu je použito min. 50% medu a je plněná do...
Okouzlující jemná vůně rozkvetlých růží spojená s litevskou tradicí výroby medoviny. Sladká litevská medovina vyrobená kvašením z letního medu a s macerovanými květy divoké růže.
Litevská medovina Pienių žiedai je velmi výrazná, chutná jarní medovina, která kombinuje sladkost a hořkost květů pampelišek. Obsahuje min. 50% medu. Je plněna do originálních...
Med z lipových květů a šťáva z bobulí černého rybízu dává této sladké litevské medovině intenzívní rubínovou barvu a silné aroma černého rybízu. Bohatá plná chuť s tříslovinou...