Medoviny, Strana 22
-
Sezónní medoviny
-
oceněné
-
přírodní
-
jednodruhové
-
kořeněno-bylinné
-
ovocné - melomely
-
archívní a barrique
-
limitované edice
-
nízkoalkoholické
-
frizzante / perlivé
-
šumivé ("šampaňské")
-
vyráběné studenou cestou
-
dárkové
-
doporučené na ohřev
-
v keramice
-
v kanystrech
-
v bag-in-boxech
-
po kartonech
-
malá balení
-
aromatizované
-
dezertní
-
podle sladkosti
-
podle země výroby
Řazení produktů
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů
Medovina Dwójniak Klasztorny přináší zpět bohaté dědictví metheglinů vytvořených v klášterních sklepech.
Hutně sladká vysokoalkoholická polská dezertní medovina, dlouhé roky vyzrálá a dochucená aromatickou bylinou (Zubří tráva - Tomkovice vonná)
Norská sladká višňová medovina
Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století.
Řemeslný półtorak s velmi sladkou medovou chutí přerušenou nádechem šťavnatých malin. Vyrábí se spojením 1 dílu medu s 0,5 dílu vody, kde více než 30% vody bylo nahrazeno...
Polská kvašená medovina jantarové barvy, chuti bylinkově kořeněné, medově svěží s jasně patrným zázvorem a jalovcem. Medovina je registrována jako Regionální produkt Podlaského...
Jemná kořenito-bylinná polosuchá polská medovina kategorie cworniak (25% medu). Lehkou sladkost doprovázejí nápadné kyselinky. Krásné svěží pití k lehkým pokrmům, salátům.
Klasická medovina příjemné medové chuti, vyrobená z květových medů, zejména slunečnice, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.
Polosladká slovinská medovina kvašená z květových medů studenou cestou
Sladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z květových medů
Slovinská medovina kvašená z medovicových medů
Sladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z druhového kaštanového medu. Nyní v tmavé lahvi.
