Medoviny, Strana 23
-
Sezónní medoviny
-
oceněné
-
přírodní
-
jednodruhové
-
kořeněno-bylinné
-
ovocné - melomely
-
archívní a barrique
-
limitované edice
-
nízkoalkoholické
-
frizzante / perlivé
-
šumivé ("šampaňské")
-
vyráběné studenou cestou
-
dárkové
-
doporučené na ohřev
-
v keramice
-
v kanystrech
-
v bag-in-boxech
-
po kartonech
-
malá balení
-
aromatizované
-
dezertní
-
podle sladkosti
-
podle země výroby
Řazení produktů
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů
Ušlechtilý polský dwójniak s přídavkem ovoce z lokálního hruškového sadu. Obsahuje 50% medu a čerstvě vylisovanou hruškovou šťávu. Medovina výrazně vyzrálá, jemná, s vysokou...
Norská medovina je poctou složitému duchovnímu světu Vikingů. Vyrábí se bez vody, pouze s tmavými bobulemi a medem – a samozřejmě s malou dávkou medového kouzla. Seidekunst je...
Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým...
Litevská tradiční medovina - speciální, luxusní medovina vyrobená podle receptu na medovinu ze 14. století z nejlepšího a nejvoňavějšího lesního a lučního medu a plněná do...
Ódin je staroseverské jméno boha germánského a severského panteonu, zejména v severských pramenech vystupuje jako hlavní bůh náležící ke skupině bohů zvaní Ásové (Æsir). Tento...
Sif je severská bohyně obilí, úrody a plodnosti, manželka Thórova. Je nesmírně krásná, na což velmi žárlil Loki. Ten ji jednou v noci ostříhal vlasy. Ostříhání bylo pro...
Sametová vůně a chuť získaná mmj. přidáním ovocné malinové šťávy.
Medovina vyrobená z medů 1500 různých včelařství Litvy, Lotyška a Estonska jako připomínka živého řetězu dlouhého 600 km, kteří obyvatelé pobaltských zemí vytvořili 23. srpna...
Perlivá medovina "NOČ" představuje vrchol včelařských znalostí výrobce. Šumivá medovina se vyrábí podle slavného francouzského procesu kvašení v lahvích, což je proces, kterému...
Litevská medovina Kanapinis je kvašená z letního medu silné chuti a směsi tradičních litevských bylin - konopných semen. Na výrobu je použito min. 50% medu a je plněná do...
