Medoviny, Strana 3
- oceněné
- přírodní
- jednodruhové
- kořeněno-bylinné
- ovocné - melomely
- archívní a barrique
- sezónní
- frizzante / perlivé
- šumivé ("šampaňské")
- vyráběné studenou cestou
- dárkové
- doporučené na ohřev
- limitované edice
- v keramice
- v kanystrech
- v bag-in-boxech
- po kartonech
- malá balení
- dezertní
- podle sladkosti
- podle země výroby
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výrazně sladká medová chuť medoviny vyráběné tradičním způsobem z květových a lesních medů čisté přírody v okolí Telče.
Rybízová medovina patří do nové produktové řady medovin značky APIMED, ve kterých se spojuje chuť medu se 100% přírodní ovocnou šťávou z černého rybízu.
Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této kvašené medoviny z Trnavska. Jedinečné dílo dokonalé harmonie přírody a vybraných druhů medu je ukryto v...
Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené převážně z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska. V této medovině se unikátním způsobem snoubí lahodná chuť a...
Originální medovina vyrobená převážně z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky. Možná vás inspiruje k tomu, abyste zamířili k...
Tato višňová medovina patří do nové produktové řady medovin značky APIMED, ve kterých se spojuje chuť medu se 100% přírodní ovocnou šťávou.
Originální kombinace za studena vyráběné medoviny, vybraných BIO bylin a šťávy z hroznů vytváří typickou a vyváženou sladko kyselou chuť.
Tradiční medovina z Vysočiny v bio variantě s přidaným kořením, bylinkami a chmelem. Dobarvená karamelem.
Vinná medovina se vyrábí kvašením ze včelího medu a vinného moštu odrůdy Muškát Ottonel z Velkých Pavlovic. Medovina je velmi sladká a ocení ji milovníci sladkých vín i tradiční...
Tradiční polosladká litevská medovina vyráběná podle receptu z roku 1959. Medovina má zlatavou barvu a vyrábí se z přírodního medu, lipových květů a jalovcových bobulí. Příjemně...
Medovina vynikajícího aroma a chuti, kterou získala z květu černého bezu. Je vyráběná studenou cestou z medů oblasti CHKO Broumovsko.
Medovina je vyráběná studenou cestou z květových medů oblasti CHKO Broumovsko.