Cesar
Marko Cesar od roku 2003 obdržel řadu ocenění a vyznamenání, které prokazují nejvyšší kvalitu výroby medoviny
Mistr medu a medových nápojů
Marko Cesar získal za 11 let včelaření řadu ocenění a uznání, která jsou důkazem nejvyšší kvality produkce a odměnou za úsilí, které do své práce vkládá:
šumivá medovina:
Zlatá medaile 2006, 07, 08, 09, 10, 2011
Mezinárodní porota / Zlatá medaile 2010
medica (medové víno)
Šampion: 2011, Zlatá medaile 2001,02,03,04,05,06,07,08,09,10
Mezinárodní porota / Zlatá medaile 2010
diplom a zlatá cena za kaštanový med na International Honey Assessment (2003)
uznání a stříbrnou medaili za kaštanový med na krajském hodnocení medu (2003)
uznání a stříbrnou medaili za květový med na krajském hodnocení medu (2003)
uznání a zlatou medaili za květový med na krajském hodnocení medu (2007)
uznání a zlatou medaili za kaštanový med na krajském hodnocení medu (2007, 2009)
uznání a zlatou medaili za akátový med na krajském hodnocení medu (2009)
diplom a bronzové ocenění lesního medu na International Honey Assessment (2004)
ŠAMPION všech mediků v celoslovinském hodnocení medových nápojů (2004, 2011)
Zlatá medaile pro Medica na mezinárodním hodnocení medových nápojů (2006, 2007, 2010)
Zlatá medaile za perlivou mediku na mezinárodním hodnocení medových nápojů (2010, 2011)
uznání a zlatou medaili za perlivou medovinu (medový sekt) na celoslovinském hodnocení medových nápojů (2006-2010)
uznání a stříbrná medaile za perlivou medovinu (medové sekt) na celoslovinském hodnocení medových nápojů (2007)
Stříbrná medaile Medica na mezinárodním hodnocení medových nápojů (2010)
uznání a zlatou medaili za medovinu na celoslovinském hodnocení medových nápojů (2003-2011, v roce 2006 získal dvě ocenění a dvě zlaté medaile)
uznání a stříbrná medaile za medový likér na celoslovinském hodnocení medových nápojů (2008).
Šumivá medovina je vyráběna podle slavného francouzského postupu kvašením v lahvi. Originální medovina je vykvašená z kaštanového medu.
Šumivá medovina je vyráběna podle slavného francouzského postupu kvašením v lahvi. Originální medovina je vykvašená z kaštanového medu.
Šumivá medovina je vyráběna podle slavného francouzského postupu kvašením v lahvi. Originální medovina je vykvašená z kaštanového medu.
Šumivá medovina je vyráběna podle slavného francouzského postupu kvašením v lahvi. Originální medovina je vykvašená z kaštanového medu.
Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem