Limitované edice, Strana 9
Nejprodávanější

Ušlechtilý polský dwójniak s přídavkem ovoce z lokálního hruškového sadu. Obsahuje 50% medu a čerstvě vylisovanou hruškovou šťávu. Medovina výrazně vyzrálá, jemná, s vysokou...


Norská medovina je poctou složitému duchovnímu světu Vikingů. Vyrábí se bez vody, pouze s tmavými bobulemi a medem – a samozřejmě s malou dávkou medového kouzla. Seidekunst je...


Norská velmi sladká ovocná ostružinová medovina

Tato jablečná medovina je vyrobena z jablek z historického sadu Frydenlund severně od Kodaně z roku 1722. Ty byly moštovány a smíchány se světlým jarním medem z jabloňových a...

Velmi sladká norská melomela vyrobená po vzoru tradičních norských vaflí s borůvkovým džemem.


Rosé de Brabant, yay! je nízkoalkoholická lehká medovina kvašená ze slunečnicového medu spolu s lesním ovocem a ostružinami.

Jarní medovina patří do limitované série medovin čtyř ročních období od dánského medovinařství Mjødgård.

Thyřina královská medovina vzdává hold první dánské královně Thyře. Medovina má svěží ovocnou vůni, vyváženou sladkost a na závěr jemnou hořkost, připomínající pelyněk.

Trelleborgy byly skandinávské kruhové pevnosti a Mjødgård se touto medovinou pokusil vytvořit nápoj, který by válečníci mohli pít při významných příležitostech. Jedná se o...




Ledový cider je jablečnou variantou dezertních ledových vín.


Tato medovina z černého rybízu se vyrábí z místně pěstovaného organického černého rybízu a směsi místního řepkového a jetelového medu. Zrála v sudech po bourbonu, které dříve...