Ovocné medoviny - Melomely, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Vinná medovina kvašená z medu a moštu odrůdy Cabernet Moravia. Medovina temně rubínové barvy.

Medovina granátově červené barvy. V aromatice dominuje černý rybíz a drobné bobulové ovoce, chuť je velmi osvěžující, ovocitá, s tóny rybízu a grenadiny doplněná velmi příjemnou...

Bylinnou medovinu vyrábíme dle tradiční receptury za studena z medu našich včel. Med nevaříme. Tato medovina byla obohacena o přírodní malinovou šťávou a následně dlouhou dobu...

Svěží ovocně-medová chuť je dosažená přidáním šťávy z černého rybízu v průběhu výroby a výrazně připomíná až rybízové víno. Je velmi příjemnou ovocnou medovinou z kategorie tzv....

Tato medovina má vinnou, relativně sladkou chuť. Aróniová šťáva a koření přidané během kvašení dávají vzniku její zajímavé chuti.

Klasická polosladká medovina s jemným přídavkem šťávy z jeřábu.

Lehká polosuchá medovina vyráběná se směsí koření a dodatkem šťávy z brusinek

Medovina je vyrobena z jemného nektarového medu s přídavkem švestkového moštu. Kromě toho se přidává směs koření, která doplňují charakteristickou hořko-sladkou příchuť.

Tento polský trójniak je vyroben kvašením z aromatického včelího medu s přídavkem ovocných šťáv a koření. Na medovinu bylo použito 33% medu.

Polosladká norská medovina vyrobená spolu s pomerančovou šťávou a kůrou. Mjød je víno vyrobené z medu a má prastaré kořeny v Norsku.

Ovocná medovina z jihomoravského včelařství z Mutěnic vyráběná studenou cestou. Hroznový mošt v kombinaci s květovým medem se skvěle doplňuje a v chuti vyniká sladkost medu s...

Velmi sladká opojná borůvková medovina kvašená z medu a borůvkové šťávy bez tepelné úpravy.

Výrazně voňavá a velmi sladká medovina vyrobená řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Výraznou sladkost vyvažuje příjemná vinná kyselinka. Jsou vám Müllerky málo...

Mimořádně sladká vinná medovina je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Chuť opravdu ovládá sladkost medu, ale typický charakter a chuť odrůdy...

Sladká višňová medovina je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Ve vůni i chuti je višeň ohromující, v chuti jemně nahořklá až trpká. Prostě tekuté višně...

Vinná melomela pyment je vyrobená z hroznů Rulandského modrého a květového medu, ovocitého buketu po černém rybízu, plné chuti s vyšší tříslovinou.