Medoviny vyráběné studenou cestou, Strana 14
Řazení produktů
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů
Hořko-sladká chuť originální, bylinkové a za studena vyráběné medoviny výjimečně vhodná ke zklidnění zažívání jako digestivum.
Lehké kyselinky připomínající révová vína spolu ostrou chutí černého rybízu znamenitě vyvažují medový nápoj.
Medová vůně a chuť upoutá u této originální medoviny vyráběné za studena z beskydských medů.
Tato medovina z černého rybízu se vyrábí z místně pěstovaného organického černého rybízu a směsi místního řepkového a jetelového medu. Zrála v sudech po bourbonu, které dříve...
Tato medovina z černého rybízu se vyrábí z místně pěstovaného organického černého rybízu a místního medu. Zrála jeden rok v sudech po bourbonu. Chuťové tóny zahrnují rozinky z...
Polosladká šumivá slovinská medovina, jejímž základem je medovina kvašená z květových medů. Tzv. medovinové šampaňské.
Velmi suchá šumivá slovinská medovina, jejímž základem je medovina kvašená z květových medů. Tzv. medovinové šampaňské.
Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.
Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.
Tradiční a nejsladší polská medovina
Černý rybíz, maliny a spousta slunečnicového medu jsou ingrediencemi první belgické medoviny značky De Mederie. Zrála v dřevěných sudech. Odkazuje na desku Red Hot Chili...
Vánoční alternativa pro svařené víno.
Belgická medovina Sanguis Imperatoris je ovocná medovina vyrobená fermentací jablečno-hruškové šťávy s medem, do které je následně přidán černý rybíz, kaštanový med a vanilka.
Belgická malinová medovina. Sanguis Nobilis Plus Ultra je větší bratr běžného Sanguis Nobilis. Jde o velmi sladkou malinovou melomelu vycházející z amerického stylu. Sladkost je...
Belgická ostružinová bomba. Sanguis Nobilis Plus Ultra byla vyrobena s 900 gramy ostružin a 500 gramy medu na litr. Je docela sladká, ale tuto sladkost dokonale drží na uzdě...
Syn broskve! je velmi vydařená belgická broskvová medovina. Roční zrání na sudu po ex-meruňkové pálence.
Jednodruhová medovinka Original Dr. Bojda
Černorybízová belgická medovina zrající v sudu od červeného vína.
Belgický Original Sin V.3.0 je třetí šarže jablečné medoviny. Byla vyrobena mimo jiné z organické jablečné šťávy z Reine des étoiles, Belle de Boskoop, Joseph Mulsh, Golden...
