Medoviny, Strana 20
- oceněné
- přírodní
- jednodruhové
- kořeněno-bylinné
- ovocné - melomely
- archívní a barrique
- nízkoalkoholické
- frizzante / perlivé
- šumivé ("šampaňské")
- vyráběné studenou cestou
- dárkové
- doporučené na ohřev
- limitované edice
- v keramice
- v kanystrech
- v bag-in-boxech
- po kartonech
- malá balení
- dezertní
- podle sladkosti
- podle země výroby
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Sladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z druhového kaštanového medu. Nyní v tmavé lahvi.
Sladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z druhového kaštanového medu. Nyní v tmavé lahvi.
Méně sladká slovinská medovina je vyrobená studenou cestou z květových medů a zralých višní. Nabízí živou a svěží višňovou chuť vyváženou přirozenou sladkostí.
Půl litrová speciální keramická láhev s patentním uzávěrem naplněná nápojem králů pro výjimečné příležitosti. Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti,...
Medovina Dwójniak Klasztorny přináší zpět bohaté dědictví metheglinů vytvořených v klášterních sklepech.
Velmi sladká polská ovocná medovina "Svařená malina" s kardamomem, na jejíž výrobu bylo použito 50% medu. Medovina s malinovou příchutí spojující medovou nótu s aromatickým...
Polská kvašená medovina jantarové barvy, chuti bylinkově kořeněné, medově svěží s jasně patrným zázvorem a jalovcem. Medovina je registrována jako Regionální produkt Podlaského...
Jemná kořenito-bylinná polosuchá polská medovina kategorie cworniak (25% medu). Lehkou sladkost doprovázejí nápadné kyselinky. Krásné svěží pití k lehkým pokrmům, salátům.
Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století.
Klasická medovina příjemné medové chuti, vyrobená z květových medů, zejména slunečnice, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.
Ušlechtilý výrazně sladký polský „dwójniak“, který vznikl kvašením medu, čerstvě lisované malinové šťávy a vody. Je dozrávaný 3 roky.
Medovina vyrobená v klasickém polském stylu "dwójniak" - pouze z vody a medu. Je to medovina vařená, což znamená, že se směs vody a medu před kvašením povaří.
Ušlechtilý polský dwójniak s přídavkem ovoce z lokálního hruškového sadu. Obsahuje 50% medu a čerstvě vylisovanou hruškovou šťávu. Medovina výrazně vyzrálá, jemná, s vysokou...
Jabłkowy je polská medovina kategorie Dwójniak a současně melomela, což znamená, že základem před prokvašením je 50% konkrétně různodruhového květového medu a 30% obsahu vody je...