Medoviny, Strana 6
- oceněné
- přírodní
- jednodruhové
- kořeněno-bylinné
- ovocné - melomely
- archívní a barrique
- sezónní
- frizzante / perlivé
- šumivé ("šampaňské")
- vyráběné studenou cestou
- dárkové
- doporučené na ohřev
- limitované edice
- v keramice
- v kanystrech
- v bag-in-boxech
- po kartonech
- malá balení
- dezertní
- podle sladkosti
- podle země výroby
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Polosladká norská medovina vyrobená spolu s pomerančovou šťávou a kůrou. Mjød je víno vyrobené z medu a má prastaré kořeny v Norsku.
Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje. Staročeská medovina dozrává v...
Vyrábí se z nektarových medů se silnou vůní a štiplavou chutí. Nejsušší medovina v produkci firmy.
Po vykvašení medovina několik měsíců zraje v sudech společně s dubovým barikovým dřívím, které přidává na intenzitě medové chuti s nádechem dřevitých tónů.
Medové víno s chilli je vyráběno studenou cestou a má příjemnou vůni po koření a jemnou pálivou chuť po chilli.
Lipová medovina je vyráběna za studena kvašením z květového medu a zraje v sudech společně s bylinkami. Má velice jemnou a nevšední chuť. Je plná slunce a příjemných letních vůní.
Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století. Prešporská medovina je vyrobena klasickou metodou, tj. prokvašením roztoku...
Svěží ovocně-medová chuť je dosažená přidáním šťávy z černého rybízu v průběhu výroby a výrazně připomíná až rybízové víno. Je velmi příjemnou ovocnou medovinou z kategorie tzv....
Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým...
Zlatavý nápoj, ve kterém vyniká chuť a vůně javorového medu. Celkový dojem je harmonický a víno je dobře pitelné. Vyrobené ze snůšky z javoru v roce 2020.