Oceněné medoviny, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů


Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým...

Velmi intenzívní chuť višní v kombinaci se sladkostí medu řadí tuto medovinu mezi nejlepší ovocné medoviny na trhu.

Výrazně tmavá barva a jemně nahořklá chuť nemá svůj původ v lesní medu, ale v pečlivě vybraném koření a bylinkách.

Archívní medovina dozrávala přibližně 1 rok v barikovém sudu z amerického dubu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.

Polská medovina kategorie Trójniak je kvašená z jednoho dílu medu a dvou dílů vody. Je vyráběna podle rodinného receptu a studenou cestou.

Tekovská medovina s jemným přídavkem přidání koření a bylinek.

Aktuální varianta Tekovské medoviny je vyráběna již bez přidání koření a bylinek a zachovává si výrazně přírodní charakter.

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin. Dárkové balení ve vymazlené originální značkové krabičce.

Zachovává hodnotu medu, protože není podroben tepelné úpravě. Extrakt z vybraných bylin a koření i dubová kůra dodávají Dwójniaku Grunwaldzki tmavou barvu, výrazný kořenitý...

Delikátní bariková medovina z pomezí slovenského Pohronského Inovce a Tribeče. Tekovská medovina je vyráběna s vysokým podílem akátového medu.

Limitovaná edice jiskřivé medoviny s červeným rybízem z podhůří Orlických hor je vyráběná studenou cestou v rodinné firmě Pleva v Potštejně. Oceněná zlatou medailí na Mead...

Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této kvašené medoviny z Trnavska. Dárkové balení ve vymazlené originální značkové krabičce.

Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené převážně z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska. Dárkové balení ve vymazlené originální značkové krabičce.

Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním šťávy z černého rybízu.