Oceněné medoviny, Strana 5
Řazení produktů
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů
Lehká ovocná medovina ze šesti bobulí jako oslava dlouhých letních dnů. Med propletený hromadou zralých letních bobulí. Vůně jahod a malin s krásnou sytou růžovou barvou....
Osvěžující medovina ve stylu melomelu vyrobená z kyselého wexfordského černého rybízu krásně vyvážená s tmavými višněmi, temperovaná s nádechem medu.
Černorybízová belgická medovina zrající v sudu od červeného vína.
Tato výjimečně vydařená chuťově výrazná polosladká polská medovina s nádechem pohanky a močálového lesního medu vyniká tmavě jantarovou barvou.
V této sladké polské medovině ucítíte výrazné aroma zralého jabloňového sadu během babího léta. Sladká jemně peprná chuť šťavnatých vyzrálých jablek.
V této polské medovině kategorie trójniak vás ohromí silné aroma kávových zrn, mezi kterými pronikají jemné tóny kvetoucí louky. Ladná hořkost kávy je vyvážena polosladkou...
Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje. Staročeská medovina dozrávala v...
Belgická medovina 4 roky vyzrálá ve dvou sudech! Tato medovina je extra speciální, protože zrála ne méně než 4 roky v různých sudech po whisky a poté zrála dále v sudu po bourbonu.
Polská polosladká medovina dozrávaná 6 měsíců v dubových sudech. Vyrobená z květových medů s jasně patrnými tóny dubu, lehká, zlatavá barva, polosladká.
Černorybízová belgická medovina zrající v sudu od francouzského červeného vína. Ne méně než 1000 gramů/l černého rybízu (černý rybíz) a hodně medu. Po vzoru některých slavných...
Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním černého rybízu šťávy.
Šumivá medovina je vyráběna podle slavného francouzského postupu kvašením v lahvi. Originální medovina je vykvašená z kaštanového medu.
Šumivá medovina je vyráběna podle slavného francouzského postupu kvašením v lahvi. Originální medovina je vykvašená z kaštanového medu.
Vinná medovina se vyrábí kvašením ze včelího medu a vinného moštu odrůdy Muškát Ottonel z Velkých Pavlovic. Medovina je velmi sladká a ocení ji milovníci sladkých vín i tradiční...
