Oceněné medoviny, Strana 5
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Země původu

Tato irská medovina je lahodná, suchá medovina tradičního stylu, krásně ostrá s příjemnou citrusovou medovou příchutí. Nejlépe chutná vychlazená nebo na ledu jako nápoj před...

Lehká ovocná medovina ze šesti bobulí jako oslava dlouhých letních dnů. Med propletený hromadou zralých letních bobulí. Vůně jahod a malin s krásnou sytou růžovou barvou....

Osvěžující medovina ve stylu melomelu vyrobená z kyselého wexfordského černého rybízu krásně vyvážená s tmavými višněmi, temperovaná s nádechem medu.

Černorybízová belgická medovina zrající v sudu od červeného vína.

Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje. Staročeská medovina dozrávala v...

Belgická medovina 4 roky vyzrálá ve dvou sudech! Tato medovina je extra speciální, protože zrála ne méně než 4 roky v různých sudech po whisky a poté zrála dále v sudu po bourbonu.

Černorybízová belgická medovina zrající v sudu od francouzského červeného vína. Ne méně než 1000 gramů/l černého rybízu (černý rybíz) a hodně medu. Po vzoru některých slavných...


Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin.

Šumivá medovina je vyráběna podle slavného francouzského postupu kvašením v lahvi. Originální medovina je vykvašená z kaštanového medu.

Šumivá medovina je vyráběna podle slavného francouzského postupu kvašením v lahvi. Originální medovina je vykvašená z kaštanového medu.

Originální kombinace za studena vyráběné medoviny, vybraných BIO bylin a šťávy z hroznů vytváří typickou a vyváženou sladko kyselou chuť.


Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené převážně z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska. V této medovině se unikátním způsobem snoubí lahodná chuť a...

Originální medovina vyrobená převážně z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky. Možná vás inspiruje k tomu, abyste zamířili k...

Vinná medovina se vyrábí kvašením ze včelího medu a vinného moštu odrůdy Muškát Ottonel z Velkých Pavlovic. Medovina je velmi sladká a ocení ji milovníci sladkých vín i tradiční...



Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století. Prešporská medovina je vyrobena klasickou metodou, tj. prokvašením roztoku...

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin. Ochutnávková nebo malá dárková varianta v krásné designové lahvi.