Polosladké medoviny, Strana 4
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Příjemná medová chuť této klasické medoviny byla ceněným nápojem našich předků.

Jemné tóny vyluhovaných mandlí zlehka dokreslují medovou chuť tradičně vyráběné medoviny.

Opravdu jemně skořicový nádech této medoviny nijak nepřekresluje typický medový charakter tradičního nápoje našich předků.

Jemná přírodní staročeská medovina je vyráběná studenou cestou, bez přídavku koření nebo bylin, pouze kvašením z květových medů z oblasti Vysočiny. Dozrávaná je minimálně 2 roky...

Tato medovina má vinnou, relativně sladkou chuť. Aróniová šťáva a koření přidané během kvašení dávají vzniku její zajímavé chuti.

Klasická polosladká medovina s jemným přídavkem šťávy z jeřábu.

Lehká polosuchá medovina vyráběná se směsí koření a dodatkem šťávy z brusinek

Dobře vyvážená medovina připravená z nektarového medu s přídavkem višňové šťávy a výběrem koření vytváří harmonickou kombinaci chuti a vůně.

Medovina je vyrobena z jemného nektarového medu s přídavkem švestkového moštu. Kromě toho se přidává směs koření, která doplňují charakteristickou hořko-sladkou příchuť.

Polská polosuchá medovina pro zvláštní příležitosti.

"Anýz uspěje". Řemeslná medovina s přídavkem anýzu a jalovce.