Polosladké medoviny, Strana 4
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Staropolski Tradycyjny Trójniak je první polská medovina, která se může pochlubit evropskou značkou Tradiční zaručená specialita
Medové víno s chilli je vyráběno studenou cestou a má příjemnou vůni po koření a jemnou pálivou chuť po chilli.
Lipová medovina je vyráběna za studena kvašením z květového medu a zraje v sudech společně s bylinkami. Má velice jemnou a nevšední chuť. Je plná slunce a příjemných letních vůní.
Velmi příjemná medovina kvašená a vyráběná studenou cestou bez přídavku koření či bylinek.
Typická lahodná chuť lipového medu přechází kvašením za studena do této originální medoviny.
Příjemná medová chuť této klasické medoviny byla ceněným nápojem našich předků.
Jemné tóny vyluhovaných mandlí zlehka dokreslují medovou chuť tradičně vyráběné medoviny.
Decentně nahořklá ořechová příchuť je oblíbenou variantou medoviny z jižních Čech.
Opravdu jemně skořicový nádech této medoviny nijak nepřekresluje typický medový charakter tradičního nápoje našich předků.
Tradiční kombinace staročeského koření s přidaným citrónem charakterizuje tuto oblíbenou medovinu.
Jemná přírodní staročeská medovina je vyráběná studenou cestou, bez přídavku koření nebo bylin, pouze kvašením z květových medů z oblasti Vysočiny. Dozrávaná je minimálně 2 roky...
Dobře vyvážená medovina připravená z nektarového medu s přídavkem višňové šťávy a výběrem koření vytváří harmonickou kombinaci chuti a vůně.
Medovina je vyrobena z jemného nektarového medu s přídavkem švestkového moštu. Kromě toho se přidává směs koření, která doplňují charakteristickou hořko-sladkou příchuť.