Polosladké medoviny, Strana 4
Řazení produktů
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů
Zachovává hodnotu medu, protože není podroben tepelné úpravě. Jeho medové aroma a lehce nasládlá, jedinečná chuť pochází z pečlivě vybraných ušlechtilých včelích medů...
Studenou cestou vyráběná medovina s výraznou chutí medu, květu a čerstvého plodu černého bezu.
Medovina vyráběná studenou cestou s přidaným koření (složení odvozeno z hradní medoviny) se zvýšeným obsahem chmele druhým chmelením po hlavním kvašení. Příjemně sladká medovina...
Chuť perníkového koření a medu vyniká v této za studena vyráběné medovině z Rakovnicka. Receptura je shodná s původní variantou, ale díky jemné filtraci je výrazně světlejší a...
Medovina vyráběná studenou cestou z pajasanového medu kombinovaná s tóny muškátu. Jak již z názvu vyplývá, její chuť vybízí k použití jako aperitivní medoviny.
Jemná přírodní staročeská medovina je vyráběná studenou cestou, bez přídavku koření nebo bylin, pouze kvašením z květových medů z oblasti Vysočiny. Dozrávaná je minimálně 2 roky...
Tato medovina má vinnou, relativně sladkou chuť. Aróniová šťáva a koření přidané během kvašení dávají vzniku její zajímavé chuti.
Vyrobeno z tmavého nektarového medu se silnou chutí a vůní, doplněné bylinkami a kořením. Má jemnou chuť, kterou zjemňují alpské byliny.
Lehká polosuchá medovina vyráběná se směsí koření a dodatkem šťávy z brusinek
Studenou cestou vyráběná melomela. Medovina tmavě cihlové barvy s fialovými odlesky. V aromatice můžete cítit aroniový likér a ibiškový květ, v chuti dominuje bobulové ovoce s...
Medovina růžovooranžové barvy vyrobená z květového medu, bylin a koření. Dochuť velmi dlouhá, jemně bylinková s lehkou, ale velmi příjemnou hořčinkou. Při pití krásně prohřívá.
Květová medovina vyráběná studenou cestou. Medovina světle zlatavé barvy. Ve vůni dominují květy podbarvené limetkou a mučenkou. Chuť středně plná medová se sušenými rozinkami....
Jemná kořeněná medovina s přídavkem chmele - žatecký poloraný červeňák. Tato edice se již výrazně liší od původní hradní luženské medoviny. Nepřehlédnutelnou charakteristiku...
Vánoční alternativa pro svařené víno.
