Polská medovina
- Czwórniak se vyrábí z medového roztoku, který se skládá z 1 dílu vody a 3 dílů medu. Tento typ medoviny zraje jeden rok a je nejsušším ze všech druhů. Mívá kolem 11% alkoholu.
- Trójniak se kvasí z roztoku obsahujícího 1 díl medu a 2 díly vody, čímž vznikne medovina polosladká, která má od 12 - 15% alkoholu.
- Dwójniak je sladká medovina, která se vyrábí smícháním a prokvašením 1 litru medu a 1 litru vody a může dosahovat až 16% alkoholu. Dwójniak zraje 3-5 let.
- Półtorak se vyrábí v poměru 1 litr medu na 0,5 litru vody. Tento druh má nejvíce alkoholu mezi 15 - 18%. Je ze všech polských medovin úplně nejsladší a zraje nejdéle - 5 až 10 let.
Nejprodávanější

Tato medovina má vinnou, relativně sladkou chuť. Aróniová šťáva a koření přidané během kvašení dávají vzniku její zajímavé chuti.

Vyrábí se z nektarových medů se silnou vůní a štiplavou chutí. Nejsušší medovina v produkci firmy.



Tento polský trójniak je vyroben kvašením z aromatického včelího medu s přídavkem ovocných šťáv a koření. Na medovinu bylo použito 33% medu.




Dobře vyvážená medovina připravená z nektarového medu s přídavkem višňové šťávy a výběrem koření vytváří harmonickou kombinaci chuti a vůně.

Medovina je vyrobena z jemného nektarového medu s přídavkem švestkového moštu. Kromě toho se přidává směs koření, která doplňují charakteristickou hořko-sladkou příchuť.

Polosladká ovocná polská medovina "Svařená švestka" je vyráběná s přídavkem skořice. Ohřátá je vynikající.

Tento polský Trójniak je jemně nasládlý, s výraznou chutí zralé švestky. Vyrábí se spojením 1 objemového dílu medu se 2 objemovými díly vody, kde více než 30% vody bylo...

Osvěžující chuť medu spojená s hořkostí citrusových chmelů. Vařená polská medovina, dvakrát filtrovaná, s přídavkem chmele citra.

Polská medovina kategorie Trójniak je kvašená z jednoho dílu medu a dvou dílů vody. Je vyráběna podle rodinného receptu a studenou cestou.

Zlatá včela se vyrábí procesem kvašení z roztoku v poměru 1 objem včelího medu + 2 objemy pramenité vody.

Medovina s přídavkem koření, jako je muškátový květ, skořice, pepř a chmel. 966 je odkaz na středověký zlatý nápoj s vůní koření dovážených kupci ze vzdáleného světa.

Jemná a lahodná medovina kvašená z jarních lučních medů s vyluhovanými květy černého bezu.

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.

Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním šťávy z černého rybízu.

Vyrobeno z tmavého nektarového medu se silnou chutí a vůní, doplněné bylinkami a kořením. Má jemnou chuť, kterou zjemňují alpské byliny.

Staropolski Tradycyjny Trójniak je první polská medovina, která se může pochlubit evropskou značkou Tradiční zaručená specialita

Polosuchá svěží višňová medovina z Polska. Světle červená barva, třešňové aroma, suchá chuť s jasně vnímatelným medem a jemnou příchutí dubu.

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.