Sladké medoviny, Strana 10
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým...

Litevská medovina je produkt národního dědictví. Medovina „Jūratė“ je ovocná, lehká medovina, s výrazným aroma čerstvého jablka a medu. Obsahuje min. 50% medu a je plněná do...

Litevská tradiční medovina - speciální, luxusní medovina vyrobená podle receptu na medovinu ze 14. století z nejlepšího a nejvoňavějšího lesního a lučního medu a plněná do...


Ódin je staroseverské jméno boha germánského a severského panteonu, zejména v severských pramenech vystupuje jako hlavní bůh náležící ke skupině bohů zvaní Ásové (Æsir). Tento...

Sametová vůně a chuť získaná mmj. přidáním ovocné malinové šťávy.

Nejovocnější litevská medovina vyrobená z medu z letních květů a vybraných malin. Ohromující voňavá vůně, s výraznou malinovou chutí a jemnou medovou dochutí. Použito min. 50%...

Litevská medovina Kanapinis je kvašená z letního medu silné chuti a směsi tradičních litevských bylin - konopných semen. Na výrobu je použito min. 50% medu a je plněná do...

Pienių žiedai je litevská medovina, velmi výrazná, chutná jarní medovina, která kombinuje sladkost a hořkost květů pampelišek. Obsahuje min. 50% medu a je plněná do originální...

Med z lipových květů a šťáva z bobulí černého rybízu dává této sladké litevské medovině intenzívní rubínovou barvu a silné aroma černého rybízu. Bohatá plná chuť s tříslovinou...

Sladká litevská medovina vyrobená kvašením z letního medu a třešní se vyznačuje bohatou rubínovou barvou, příjemným aroma, vyváženou sladkokyselou kořenitou chutí a trpkostí v...

Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".

Velmi sladká norská melomela vyrobená po vzoru tradičních norských vaflí s borůvkovým džemem.

Velmi sladká medovina z pozdního letního medu a velkého množství jablečného moštu. Jablka dodávají medovině kyselost a vytvářejí v chuti příjemnou protiváhu k chuťově bohatému...