Sladké medoviny, Strana 10
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým...
Velmi sladká norská melomela vyrobená po vzoru tradičních norských vaflí s borůvkovým džemem.
Klasická belgická medovina kvašená z pomerančového medu. Gravitas je jednou z „tradičních“ medovin. Při výrobě se tedy používala pouze voda, med a kvasnice. Bez přídavku ovoce...
Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".
Velmi sladká medovina z pozdního letního medu a velkého množství jablečného moštu. Jablka dodávají medovině kyselost a vytvářejí v chuti příjemnou protiváhu k chuťově bohatému...
Dánská medovina s chutí čistého medu. Ren Mjød se vyrábí výhradně z nejlepšího a nejchutnějšího medu pozdního léta a také malého množství medu lipového nebo vřesového.
Syn broskve! je velmi vydařená belgická broskvová medovina. Roční zrání na sudu po ex-meruňkové pálence.
Belgický Original Sin V.3.0 je třetí šarže jablečné medoviny. Byla vyrobena mimo jiné z organické jablečné šťávy z Reine des étoiles, Belle de Boskoop, Joseph Mulsh, Golden...
Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje. Staročeská medovina dozrávala v...
Pro slavnostní příležitosti, oslavy, svatby je určena tato edice v krásném skleněném demižonu.
Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.