Dárek pro mimořádné a sváteční události, Strana 2
Řazení produktů
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů
Limitovaná edice z nové prémiové řadit medovin "oak line". Tato medovina vyrobená z nejlepších slovenských květových a lipových medů dozrávala 2 roky v 2 000 litrových dubových...
Medovina je vyrobená z květového medu přirozeným dozráváním ve francouzských sudech systémem postupného staření Solera. Je výběrem nejlepších medovin, kdy stáří nejstarší složky...
Speciální edice v keramické "retro" lahvi. Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká...
Medovina Včelovina je vyrobená podle originální receptury ze tří druhů slovenských medů. Tato limitovaná edice dozrávala 15 měsíců v dubových sudech po karibském rumu, díky...
Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala 15 měsíců v barikovém sudu od americké whiskey.
Sladký polský dwójniak se zajímavě sladkokyselou rybízovou chutí. Vyrábí se v ideálním poměru, spojením 1 objemového dílu včelího medu s 1 objemovým dílem vody, kde více než 30%...
Sladká polská medovina "Svařený rybíz" kategorie dwójniak je vyráběná s rybízovou šťávou a s přídavkem hřebíčku.
Ušlechtilý polský dwójniak s přídavkem ovoce z lokálního hruškového sadu. Obsahuje 50% medu a čerstvě vylisovanou hruškovou šťávu. Medovina výrazně vyzrálá, jemná, s vysokou...
Perlivá medovina "NOČ" představuje vrchol včelařských znalostí výrobce. Šumivá medovina se vyrábí podle slavného francouzského procesu kvašení v lahvích, což je proces, kterému...
Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".
Trelleborgy byly skandinávské kruhové pevnosti a Mjødgård se touto medovinou pokusil vytvořit nápoj, který by válečníci mohli pít při významných příležitostech. Jedná se o...
Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.
Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.
Archivní přírodní medovina vyrobená studeným procesem, zachovává veškeré živiny obsažené v medu. Neobsahuje konzervanty a jiné chemické látky. Medovina byla založena v roce 2012.
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
První česká šumivá medovina z Medárny Hrádek. Vyráběná ručně tradiční metodou druhotné fermentace v lahvi. Šumivé víno se hodí na všechny slavnostní události nebo jako luxusní...
