Ovocné medoviny - Melomely, Strana 9
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů
Lehká ovocná medovina ze šesti bobulí jako oslava dlouhých letních dnů. Med propletený hromadou zralých letních bobulí. Vůně jahod a malin s krásnou sytou růžovou barvou....
Osvěžující medovina ve stylu melomelu vyrobená z kyselého wexfordského černého rybízu krásně vyvážená s tmavými višněmi, temperovaná s nádechem medu.
Černorybízová belgická medovina zrající v sudu od červeného vína.
Belgický Original Sin V.3.0 je třetí šarže jablečné medoviny. Byla vyrobena mimo jiné z organické jablečné šťávy z Reine des étoiles, Belle de Boskoop, Joseph Mulsh, Golden...
Glød je norská vánoční medovinová verze svařeného červeného vína. Medovina je opravdu příjemně lahodná vyvážená a krásné spojuje přirozené třísloviny červeného vína se sladkostí...
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
Černorybízová belgická medovina zrající v sudu od francouzského červeného vína. Ne méně než 1000 gramů/l černého rybízu (černý rybíz) a hodně medu. Po vzoru některých slavných...
Medovina z Vysočiny, se směsí 14 bylin a koření a chmele dochucená višňovým sirupem. Výrazná aromatická chuť višně dodává medovině zajímavý nádech, který oceňují zejména ženy....
Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním černého rybízu šťávy.
Rybízová medovina patří do nové produktové řady medovin značky APIMED, ve kterých se spojuje chuť medu se 100% přírodní ovocnou šťávou.
Tato višňová medovina patří do nové produktové řady medovin značky APIMED, ve kterých se spojuje chuť medu se 100% přírodní ovocnou šťávou.
Amorosa je nejnovější řada řemeslné edice Včeloviny kategorie pyment, která je vyráběná fermentací čerstvě vylisované hroznové šťávy odrůdy Moravský muškát s voňavým slaďoučkým...
Svěží ovocně-medová chuť je dosažená přidáním šťávy z černého rybízu v průběhu výroby a výrazně připomíná až rybízové víno. Je velmi příjemnou ovocnou medovinou z kategorie tzv....
Tato medovina má vinnou, relativně sladkou chuť. Aróniová šťáva a koření přidané během kvašení dávají vzniku její zajímavé chuti.
