Medoviny vyráběné studenou cestou, Strana 5
Nejprodávanější
Země původu
Značky
Typ medu
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Způsob výroby




Velmi sladká opojná borůvková medovina kvašená z medu a borůvkové šťávy bez tepelné úpravy.

Velmi sladká medová medovina vyrobená řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Tato medovina je prokvašená výrazně méně než ostatní medoviny a o to je sladší.

Výrazně voňavá a velmi sladká medovina vyrobená řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Výraznou sladkost vyvažuje příjemná vinná kyselinka. Jsou vám Müllerky málo...

Mimořádně sladká vinná medovina je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Chuť opravdu ovládá sladkost medu, ale typický charakter a chuť odrůdy...

Sladká višňová medovina je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Ve vůni i chuti je višeň ohromující, v chuti jemně nahořklá až trpká. Prostě tekuté višně...

Včely jsou naše radost. Medovinu máme rádi. Medovina je med proměněný fermentací na medové víno. Náš med pochází z Vysočiny.

Lahodná medovina vyráběná za studena z nektarových a medovicových medů působí výrazně vinným dojmem.

Přírodní medovina vyrobená za studena z květového medu, ve které se macerují květy bezu černého. Sladká medovina s květinovými tóny a vyváženou chutí bezu.

Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky kvašená ze směsi květových medů, z nichž v chuti zůstala velmi výrazná lípa

Vinná melomela pyment je vyrobená z hroznů Rulandského modrého a květového medu, ovocitého buketu po černém rybízu, plné chuti s vyšší tříslovinou.