Medoviny vyráběné studenou cestou, Strana 6
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Polosladká medovina z plně vyzrálých višní z buchlovických sadů a lipového medu, ročník 2018 Vás osloví svěžím lipovým buketem a delikátní dlouhou višňovou dochutí.
Polská medovina kategorie Dwójniak se vyrábí studenou cestou kvašením ze směsi letního a podzimního medu a vodu v poměru 1:1 a s přídavkem aromatických doma pěstovaných bylinek.
Jemná kořeněná medovina s přídavkem chmele - žatecký poloraný červeňák. Tato edice se již výrazně liší od původní hradní luženské medoviny. Nepřehlédnutelnou charakteristiku...
Jemně kořeněná medovina s příjemnou chutí muškátu, zázvoru a medu vyráběná studenou cestou pro zachování všech vlastností medu
Studenou cestou vyráběná medovina s výraznou chutí medu, květu a čerstvého plodu černého bezu.
Medovina vyráběná studenou cestou s přidaným koření (složení odvozeno z hradní medoviny) se zvýšeným obsahem chmele druhým chmelením po hlavním kvašení.
Oblíbená rytířská medovina s medově nasládlou chutí a jemným přídavkem koření je vyráběná za studena z křivoklátských medů podle originální receptury.
Lahodná medovina vyráběná za studena z nektarových medů s macerovanými květy černého bezu.
Toto za studena vyráběné medové víno čeká na široké publikum z řad příznivců vína i tradičních medových vín. Naše nejjemnější medy zrají v moštu z moravských odrůd...
Medovina vyrobena z květového a medovicového medu s přídavkem červeného rybízu. Polosladká medovina načervenalé barvy s výraznou ovocnou vůní a svěží chutí.
Velmi vydařená a chutná ovocná medovina kvašená z medového roztoku s přídavkem šťávy z josty.
Sladce ovocná chuť zralých borůvek z farmy v podhůří Orlických hor si můžete vychutnat v limitované edici. Sladká vzpomínka na léto