Medoviny vyráběné studenou cestou, Strana 5
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby


Medovina čerstvě vykvašená studenou cestou s jemně sladkou ovocnou chutí a nádhernou medovo-oranžovou barvou zralých moravských meruněk. Jako stvořená pro vánoční relax a...


Velmi sladká opojná borůvková medovina kvašená z medu a borůvkové šťávy bez tepelné úpravy.

Velmi sladká medová medovina vyrobená řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Tato medovina je prokvašená výrazně méně než ostatní medoviny a o to je sladší.

Výrazně voňavá a velmi sladká medovina vyrobená řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Výraznou sladkost vyvažuje příjemná vinná kyselinka. Jsou vám Müllerky málo...

Mimořádně sladká vinná medovina je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Chuť opravdu ovládá sladkost medu, ale typický charakter a chuť odrůdy...

Sladká višňová medovina je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Ve vůni i chuti je višeň ohromující, v chuti jemně nahořklá až trpká. Prostě tekuté višně...

Včely jsou naše radost. Medovinu máme rádi. Medovina je med proměněný fermentací na medové víno. Náš med pochází z Vysočiny.

Lahodná medovina vyráběná za studena z nektarových a medovicových medů působí výrazně vinným dojmem.

Přírodní medovina vyrobená za studena z květového medu, ve které se macerují květy bezu černého. Sladká medovina s květinovými tóny a vyváženou chutí bezu.

Vinná melomela pyment je vyrobená z hroznů Rulandského modrého a květového medu, ovocitého buketu po černém rybízu, plné chuti s vyšší tříslovinou.

Velmi intenzívní chuť višní v kombinaci se sladkostí medu řadí tuto medovinu mezi nejlepší ovocné medoviny na trhu.