Medoviny, Strana 16
-
Sezónní medoviny
-
oceněné
-
přírodní
-
jednodruhové
-
kořeněno-bylinné
-
ovocné - melomely
-
archívní a barrique
-
limitované edice
-
nízkoalkoholické
-
frizzante / perlivé
-
šumivé ("šampaňské")
-
vyráběné studenou cestou
-
dárkové
-
doporučené na ohřev
-
v keramice
-
v kanystrech
-
v bag-in-boxech
-
po kartonech
-
malá balení
-
aromatizované
-
dezertní
-
podle sladkosti
-
podle země výroby
Řazení produktů
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů
Zachovává hodnotu medu, protože není podroben tepelné úpravě. Extrakt z vybraných bylin a koření i dubová kůra dodávají Dwójniaku Grunwaldzki tmavou barvu, výrazný kořenitý...
Zachovává hodnotu medu, protože není podrobena tepelné úpravě. Přídavek přírodní malinové šťávy dodává chuť zralých malin a harmonizuje s jedinečnou sladkostí.
Základ tradiční medoviny tvoří naše chuťově vyvážené, ceněné medy. Je připravena metodou za studena a zraje v akátovém sudu. Dřevitý podtón, který je pro vzniklou chuť typický,...
Dánské léto v lahvi. Bezová medovina je svěží, uhasí žízeň a je letní sladký, jak v chuti, tak vůni je bezový květ velmi výrazný a je jednoznačně jeho dominantním charakterem....
Chuťově bohatá a velmi sladká dánská medovina s medovou a hutnou chutí lesních bobulí jako ostružiny, lesní jahody nebo černý rybíz. Medovina dozrává s dubovými chipsy pro...
Svěží, ovocná a květinová dánská medovina je polosladká, kde použitý med v kombinaci s bylinami dodávají ovocný zážitek a snižují pocit sladkosti. Jedinečná medovina s velmi...
Dánská medovina s chutí čistého medu. Ren Mjød se vyrábí výhradně z nejlepšího a nejchutnějšího medu pozdního léta a také malého množství medu lipového nebo vřesového.
Delikátní bariková medovina z pomezí slovenského Pohronského Inovce a Tribeče. Tekovská medovina je vyráběna s vysokým podílem akátového medu.
Medovina nazvaná po severském bohu. Baldr je syn Odina a bohyně Frigg. Je uctíván jako bůh světla, krásy a čistoty, ale byl také vnímán jako strážce a ochránce.
Sladká norská medovina jantarové barvy a hutné chuti vyrobená ze tří druhů medu: španělského kaštanového, lokálního vřesového a horského etiopského medu.
Tradiční medovina vařená ze 4 druhů nejkvalitnějších slovenských medů dozrává přibližně rok v dubových sudech.
V Mjøderiet dělají megamix každý rok. Jedná se o unikátní směs různých medovin a/nebo přísad, se kterými pracovali po celý rok. Poté do směsi přidají další ingredience a...
Limitovaná edice jiskřivé medoviny s červeným rybízem z podhůří Orlických hor je vyráběná studenou cestou v rodinné firmě Pleva v Potštejně. Oceněná zlatou medailí na Mead...
Medovina vyráběná kvašením ze tří druhů medovinu a vyzrálá v dubových sudech, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".
Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této kvašené medoviny z Trnavska. Dárkové balení ve vymazlené originální značkové krabičce.
