Polosladké medoviny, Strana 9
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Medovina je vyrobená z květového medu přirozeným dozráváním ve francouzských sudech systémem postupného staření Solera. Je výběrem nejlepších medovin, kdy stáří nejstarší složky...

Staropolski Tradycyjny Trójniak je první polská medovina, která se může pochlubit evropskou značkou Tradiční zaručená specialita

Sluneční medovina se vyrábí z medu nasbíraného ve vlastním včelíně, květů pampelišek rozkvetlých na zatopených loukách u včelína a šťávy z bobulí sbírané v okolních vesnicích.

Polosladká slovinská archívní medovina kvašená z květových medů studnou cestou.

Medovina kvašená ze šťávy z višní a vlastního květového medu. Opojná vůně a vynikající vyvážená chuť. Višně neztratily nic ze svého typického charakteru. Jedna z...

Německá tradiční medovina kvašená z květových medů vlastní včelí farmy, vyráběná studenou cestou. Jemně nasládlá s příjemným medovým tónem v závěru.

Německá medovina kvašená za studena s marakujou se vyznačujer velmi silnou typickou ovocitou vůní a vyváženou sladko-kyselou chutí s jemnou hořkostí v závěru. Osvěžující na léto.

Německá švestkovo-vanilková medovina vyráběná studenou cestou ze švestkovou šťávou a pravou vanilkou. Medovina má svěží aroma, je příjemně sladká, s jemnou hořkostí.

Německá medovina s černým rybízem kvašená za studena. Okouzlí příjemnou charakteristickou vůní rybízu, v chuti je sladká, krásně ovocná, s velmi jemnou kyselinou a lehkou...

Medovina kvašená z letních květových medů a hruškového moštu z lokálního sadu. Jemná vůně hrušek a příjemná ovocná šťavnatá hrušková chuť. Lehká polosladká medovina.

Polosladká slovinská medovina kvašená z květových medů studenou cestou



Norská medovina je poctou složitému duchovnímu světu Vikingů. Vyrábí se bez vody, pouze s tmavými bobulemi a medem – a samozřejmě s malou dávkou medového kouzla. Seidekunst je...

V této polské medovině kategorie trójniak vás ohromí silné aroma kávových zrn, mezi kterými pronikají jemné tóny kvetoucí louky. Ladná hořkost kávy je vyvážena polosladkou...

Perlivá medovina "NOČ" představuje vrchol včelařských znalostí výrobce. Šumivá medovina se vyrábí podle slavného francouzského procesu kvašení v lahvích, což je proces, kterému...