Polosladké medoviny, Strana 9
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Sluneční medovina se vyrábí z medu nasbíraného ve vlastním včelíně, květů pampelišek rozkvetlých na zatopených loukách u včelína a šťávy z bobulí sbírané v okolních vesnicích.

Polosladká slovinská archívní medovina kvašená z květových medů studnou cestou.

Medovina kvašená ze šťávy z višní a vlastního květového medu. Opojná vůně a vynikající vyvážená chuť. Višně neztratily nic ze svého typického charakteru. Jedna z...

Německá tradiční medovina kvašená z květových medů vlastní včelí farmy, vyráběná studenou cestou. Jemně nasládlá s příjemným medovým tónem v závěru.

Německá medovina kvašená za studena s marakujou se vyznačujer velmi silnou typickou ovocitou vůní a vyváženou sladko-kyselou chutí s jemnou hořkostí v závěru. Osvěžující na léto.

Německá švestkovo-vanilková medovina vyráběná studenou cestou ze švestkovou šťávou a pravou vanilkou. Medovina má svěží aroma, je příjemně sladká, s jemnou hořkostí.

Německá medovina s černým rybízem kvašená za studena. Okouzlí příjemnou charakteristickou vůní rybízu, v chuti je sladká, krásně ovocná, s velmi jemnou kyselinou a lehkou...

Medovina kvašená z letních květových medů a hruškového moštu z lokálního sadu. Jemná vůně hrušek a příjemná ovocná šťavnatá hrušková chuť. Lehká polosladká medovina.

Polosladká slovinská medovina kvašená z květových medů studenou cestou



Norská medovina je poctou složitému duchovnímu světu Vikingů. Vyrábí se bez vody, pouze s tmavými bobulemi a medem – a samozřejmě s malou dávkou medového kouzla. Seidekunst je...